Фундаментні стінові блоки ФБС

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Фундамент можна вважати одним з найважливіших елементів конструкції будинку. Тому використання відповідного матеріалу забезпечує довговічність фундаменту. 

Фундаментні стінові блоки — це готові елементи, для фундаментів або стін. Виготовляються з піску, цементу та гравію з додаванням армуючих хімічних речовин. Вся ця суміш піддається сильній вібрації та високому тиску у вібраційній машині. Виробництво бетонних блоків методом вібропресування робить їх дуже міцними, і тому ідеально підходять для фундаментів, стін та інших міцних конструкцій. 

Фундаментні блоки використовуються для зведення фундаментних і підвальних стін, а також наземної частини несучих стін. Також їх можна використовувати для будівництва стовпів, фундаментів для парканів, невисоких стін і перегородок. 

Блоки надійно і стійко утримують елементи конструкції, такі як болти або шурупи. Використання цього матеріалу гарантує довговічність стін фундаменту, підвалу та інших конструкцій протягом багатьох років. Блоки часто використовуються як замінники цегли або каменю. Це також дозволяє покращити процес зведення будівлі. Їх доступна ціна робить зведення стін дуже економним.

Компанія «Kalenyk & Co» має сучасну, повністю автоматизовану лінію з виробництва блоків. Їхні фундаментні блоки фбс складаються з ретельно підібраних заповнювачів різних фракцій, що забезпечує продукцію найвищого класу міцності. 

Фундаментні блоки від «Kalenyk & Co» – найкращий вибір на ринку. Компанія пропонує різні розміри фундаментних блоків, гарантує їх високу вогнестійкість і міцність. В компанії докладають всіх зусиль, щоб фундаментні блоки фбс відповідали всім стандартам, і в той же час були доступні за найкращою можливою ціною. Якість продукції неодноразово оцінили клієнти на ринку. 

Фундаменті блоки фбс чудово підходять для:

  • Закладання фундаментів;
  • Стін підвалів та технічних фундаментів;
  • Зведення стін сховищ;
  • Для цокольних та технічних поверхів.

Переваги фундаментних блоків фбс:

  • Легкий процес встановлення фундаментних блоків:
  • Мінімізація часу на закладку фундаменту і зведення цілої будівлі;
  • Підходять для всіх типів грунтів;
  • Мають високо водо-та морозостійкі характеристики, підходять для використання в будь-яких кліматичних умовах.


Вам потрібні фундаментні блоки фбс?
Обирайте товар безпосередньо від виробника https://www.kalenyk.com.ua/zh-i/f-s !

Фундаментні блоки від компанії «Kalenyk & Co»- це гарантія високої якості продукції!