Чим вирізняються топові пудри Yves Rocher

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Класика макіяжу, обов'язковий елемент б'юті-колекції жінки, засіб для гриму політиків, телеведучих, блогерів, артистів. У каталозі легендарного бренду із французької Бретані Yves Rocher легко купити пудру свого відтінку – універсальну чи цільового призначення. Розберемося у відмінностях пудри від Yves Rocher.

Навіщо потрібна пудра для обличчя

Широкі пори, чорні цятки, нерівномірний тон, почервоніння, судинна сіточка, постакне – щодня відображення у дзеркалі здатне принести неприємний сюрприз.

Як візажисти використовують пудру:

  • склад засобу вбирає надлишок себуму, зменшує жирний блиск;

  • тонкий шар приховує почервоніння, нерівності, горбики, дрібні вугри;

  • пудра надає шкірі свіжості та оксамитовості;

  • пудра може бути фіксатором декоративного макіяжу, він тримається довше;

  • пудра під декоративною косметикою захищає її від поту.

Класичне поєднання – тональний крем-зволожувач та пудра як фініш базового макіяжу.

Універсальна розсипчаста пудра Yves Rocher

Ультралегку декоративну косметику для щоденного макіяжу на основі тальку і крохмалю посилено незамінними мікроелементами та мінералами. 89% інгредієнтів – натурального походження. Перевага розсипчастої форми у легкій текстурі, що зберігає природний вигляд шкіри без ефекту маски. Синтетичний пензлик рівномірно розподіляє тонкий шар дрібнодисперсної маси в потрібних зонах.

Універсальна компактна пудра Yves Rocher

Формула містить високий вміст Nylon-12 – нейтрального полімеру, що створює на поверхні шкіри найтонший захисний шар. Косметика некомедогенна, нормалізує гідроліпідний баланс, перешкоджає проникненню в шкіру бактерій, інфекцій, мікроорганізмів.

У каталозі Yves Rocher вісім відтінків компактної універсальної пудри, від блідо-рожевого до темно-бежевого. Фірмова упаковка легко поміститься в клатчі або мініатюрній косметичці.

 

Хайлайтер та бронзер у компактних пудрах Yves Rocher

Пудра-хайлайтер. В одній упаковці два відтінки з агентами, що відбивають світло. Хайлайтер наносять на виступаючі ділянки обличчя: підборіддя, вилиці, лоб, арку Купідона. Вечірній візаж почніть зі стіку-хайлайтера, пудрою завершіть ефектний образ.

Бронзер розроблено для скульптурного візажу, він підкреслює риси обличчя, створює плавні переходи світлотіні. 

Уся декоративна косметика Yves Rocher має веганську формулу без продуктів тваринного походження. Продукти виготовлено у Франції.