Послуги міграційного юриста: які питання можна вирішити за його допомогою

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Міграційні процедури в Україні можуть бути складними та заплутаними, тому допомога міграційного юриста може бути надзвичайно корисною. Міграційний юрист може допомогти з такими питаннями:

1. Оформлення дозволів на проживання в Україні

Якщо ви збираєтеся проживати в Україні, міграційний юрист може надати вам правову допомогу з отримання дозволу на проживання в Україні. Вони можуть допомогти з підготовкою усіх необхідних документів та забезпечити їх правильне подання.

2. Оформлення дозволів на роботу в Україні

Якщо ви збираєтеся працювати в Україні, міграційний юрист може допомогти вам з отриманням дозволу на роботу. Вони можуть допомогти з підготовкою документів та забезпечити їх правильне подання.

3. Оформлення дозволів на вʼїзд в Україну та короткотермінове перебування

Якщо ви збираєтеся перебувати в Україні на короткий час, міграційний юрист може допомогти вам з отриманням візи в Україну. Юрист з міграційного права подбає про всі нюанси, щоб ви були спокійні та якомога швидше в'їхали до України..

4. Представлення інтересів клієнтів у міграційних спорах та при забороні вʼїзду в Україну

Міграційні спори можуть виникнути з різних причин, включаючи скарги, апеляційні звернення та адміністративні порушення. Міграційний юрист може представляти клієнтів в судах та міграційних органах в таких спорах. Вони можуть надати правову допомогу та консультації з питань, пов'язаних з міграційними процедурами.

5. Отримання громадянства України + архівний пошук

Міграційний юрист може допомогти іноземцям, які проживають в Україні, з отриманням громадянства України, якщо є підстави.

6. Відновлення документів

Якщо ви втратили документи, які стосуються міграційних процедур, міграційний юрист може допомогти відновити їх. Вони можуть надати поради з питань, пов'язаних з відновленням документів, та допомогти зі збором необхідних документів.

7. Консультації з питань міграції

Міграційний юрист може надати консультації з різних питань, пов'язаних з міграцією, включаючи отримання дозволу на проживання та роботу, відновлення документів та інші питання, пов'язані з міграцією.

Як бачите, міграційний юрист може надати різноманітні послуги з питань міграції в Україні так і за кордоном, і перелік послуг міграційного юриста невичерпний.

Допомога міграційного юриста АО “Бачинський та партнери” https://legalaid.ua/ua/practice/mihratsijne-pravo/ може бути надзвичайно корисною для іноземців, які збираються перебувати, працювати або проживати в Україні. Якщо ви потребуєте допомоги з питань міграції в Україні, зверніться до міграційного юриста, який надасть вам необхідну допомогу та консультації.