Як правильно приймати Німесил, щоби досягти ефекту

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Німесил – один із найпопулярніших знеболювальних препаратів. Він має широкий спектр дії, ефективний проти болю різної етіології, допомагає зменшити запальні процеси. Але щоб отримати максимальний ефект, приймаючи Німесил, застосовувати його потрібно правильно. Знайти розгорнуту інформацію про препарат допоможе медична інформаційна система Apteka911. Нижче ж наведемо основні принципи, за якими потрібно приймати надані ліки.

Кому можна?

Німесил визнано відносно безпечним лікарським засобом. Його застосовують при болях різної етіології особам віком від 12 років. Препарат дозволено до використання літнім пацієнтам та людям із хронічними захворюваннями. Єдине, що при наявності патологій з боку печінки, нирок, серцево-судинної системи потрібно приймати ліки під суворим контролем з боку лікаря. Адже зазначені категорії можуть відчути на собі побічний вплив Німесилу сильніше, ніж відносно здорові молоді люди.

Як приймати?

Звичайне дозування препарату становить 1 пакет 2 рази на добу. Але у певних випадках воно може бути зменшене чи збільшене. Приймати Німесил не слід довше, ніж 15 днів. Краще – менше. Адже варто розуміти, що тільки мінімальні дози, що приймаються короткочасно, не матимуть сильних побічних ефектів.

 

При неконтрольованому прийомі можуть виникнути:

  • загострення проблем з ШКТ;

  • порушення роботи печінки та нирок;

  • порушення роботи серцево-судинної системи;

  • сильні алергічні реакції.

Не можна приймати препарат вагітним та годуючим жінкам, малим дітям. Не варто споживати алкогольні напої під час лікування Німесилом. Є обмеження і на деякі лікарські препарати.

Абсолютні протипоказання

В жодному разі препарат не застосовується при: 

  • гострих формах ниркової, печінкової, серцево-судинної недостатності;

  • язві шлунку та шлункових кровотечах;

  • алкоголізмі;

  • сильних системних алергічних реакціях в анамнезі.

 

У всіх інших випадках препарат чудово виконує свої функції. МІС Аптека 9-1-1 допомогає швидко знайти ліки в аптеках міста і забронювати їх за найкращою ціною. Але перш ніж купити, зверніться до лікаря. Купівля Німесилу потребує наявності рецепта.