В чому плюси готових курсів стероїдів на масу?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Анаболічні стероїди – це ефективні хімічні речовини, які застосовуються для збільшення фізичної активності та зростання м'язів. Професійні атлети знають, що для досягнення максимальних результатів потрібно вміти правильно комбінувати препарати, інакше можна нашкодити здоров'ю. Як показує досвід, при поєднанні кількох засобів відразу, або під час курсу поступово замінювати один анаболік на інший, то відсоток приросту м'язової маси та сили набагато вищий. Але, перш ніж купити стероїди для росту м'язів, потрібно переконатися в безпеці їх використання, розуміти, як ці речовини впливають на варто людини, чи є оборотними наслідки їх вживання.

Основні переваги стероїдів

У складі медикаментів є холестерин, який прискорює анаболічні процеси в організмі. Іншими словами, при прийомі готових курсів стероїдів https://steroidshopua.com/uk/category/248/, спостерігається збільшення м'язової маси та сили. 
1. Збільшення обсягу м'язів відбувається з допомогою стимуляції рецепторів молекул м'язових клітин та активації специфічних генів, які виробляють білок.
2. Приймаючи стероїди, можна досягти незначного знеболювального ефекту.
3. Помічається накопичення м'язового глікогену.
4. Для відновлення сил після тренувань потрібно менше часу.
5. Оскільки засоби сприяють синтезу білка, то травмовані м'язи і кістки гояться швидше та результативніше.
6. Щоб організм впорався з великими навантаженнями, необхідно використовувати анаболіки, які надають відчуття ейфорії, підвищують агресивність та стійкість до стресів.

Кожен спортсмен, який зважився приймати фармакологію, шукає кращий варіант під себе. Препарати застосовують як для нарощування мускулатури, так і для сушіння, тому головне – це правильно вибудувати схему їх прийому. Розбиратися самому не рекомендується, адже тільки лікар може дати рекомендації, розрахувати дозволене дозування, призначити цикл, що добре себе зарекомендував.

Плюси масонабірних курсів

Готові курси стероїдів на масу підходять як новачкам, так і досвідченим культуристам. Адже і ті, й інші зацікавлені у швидкому збільшенні м'язів та створенні гарного рельєфу тіла. Вибираючи засоби спортивної фармакології, дія яких спрямована на зростання мускул, слід орієнтуватися на високий рівень ароматизації. У поєднанні з чоловічим статевим гормоном – тестостероном – анаболіки демонструють показовий приріст маси.

Цикл, куди входять кілька стероїдних препаратів, підбирають, виходячи з рівня підготовки. Найпопулярнішими засобами є той же тестостерон, а також Метан, Тренболон, Оксиметалон і Болденон. Дозування цих речовин визначається індивідуально, коригується з урахуванням досвіду атлета.

Для новачків розроблені короткі курси, тривалістю трохи понад восьми тижнів. Хороший ефект приносить збалансований набір щонайменше трьох медикаментів після 16 тижня циклу.

Крім використання спортфарми потрібно дотримуватись дієти протягом усього курсу. Такий захід допомагає швидко наростити мускулатуру, щільність якої не втрачається, та збільшити загальний обсяг маси. Крім того, стероїди підвищують витривалість, тому тренер може коригувати силові вправи з огляду на наявні показники спортсмена.

Ціна самолікування стероїдами

Якщо надмірно вживати анаболічні стероїди, іноді виникають незворотні процеси у здоров'ї організму людини. Виробники випускають препарати в таблетках та в ін'єкційній формі. Найбільше шкоди приносять таблетки, оскільки згубно діють на печінку та навіть призводять до різних пухлин. Анаболіки в уколах більш безпечні, але їхнє тривале застосування також загрожує несприятливими реакціями.

Спортсмени, які займаються таким видом спорту, де необхідні сила, швидкий приріст м'язової маси, дуже задоволені результатами при використанні стероїдів. Професіонали ніколи не йдуть на ризик, тому приймають засоби під наглядом лікаря та тренера. Любителі м'язової маси до багатьох рекомендацій, реальних відгуків не дослухаються і не дотримуються потрібних дозувань.

Таке недбале ставлення до себе самого призводить рано чи пізно до негативних наслідків. Може постраждати серцево-судинна система, виникнути проблеми з потенцією, порушитися водний баланс в організмі тощо. Це лише малий список побічних ефектів, з якими є ризик зіткнутися, тому варто сто разів подумати, перш ніж вдаватися до самолікування.