Благодійність Pin-Up Foundation: основні програми та нові ініціативи

васильков 11 |
29-08-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Благодійність Pin-Up Foundation полягає у підтримці українців, які постраждали внаслідок війни. Фонд допомагає дітям, внутрішньо переміщеним особам та незахищеним верствам населення, зокрема волонтери фонду займаються закупівлею, доставкою та розподілом гуманітарної допомоги серед українців, які найбільше того потребують.

Фонд Pin-Up Foundation запустив благодійний гуманітарний проєкт Line-Up

Команда PIN-UP Foundation отримує безліч запитів про допомогу від прифронтових громад України. З метою оперативного покриття потреб українців, які перебуваю поблизу фронту, команда фонду запустила проєкт LINE-UP, до якого долучилися найдосвідченіші волонтери, про нього більш детально на сайті https://telegraf.com.ua/ukr/ukraina/2023-04-27/5788792-pin-up-foundation-zapustiv-gumanitarniy-proekt-line-up-dlya-shvidkoi-dopomogi-ukraintsyam-u-prifrontovikh-mistakh . Вони здійснюють закупівлю необхідних товарів, складають безпечні маршрути та розподіляють гуманітарну допомогу у прифронтових громадах. Мешканці цих населених пунктів отримують харчові продукти, гігієнічні засоби та медикаменти. Крім того, фонд задовольняє технічні потреби громад, забезпечуючи їх генераторами, системою Starlink та акумуляторами. 

Проєкт LINE-UP має на меті не тільки забезпечити населення прифронтових регіонів необхідною гуманітарною допомогою, електроенергією та зв'язком, але й надати підтримку та сприяти зміцненню єдності українців.

Перші поїздки волонтерів відбулися до Куп'янського району Харківської області. Команда доставила мешканцям сіл побутові, дитячі та медичні набори. Допомогу вже отримали жителі с. Курилівка, с. Новоосинове, с. Глушівка, с.Кругляківка, с. Сенькове, с. Синиха, с. Біле, с. Лісна Стінка, с. Мимовка, с. Билбасівка, с. Шевченкове, м. Слов'янськ, м. Куп'янськ та багато інших міст, сіл та селищ.

Команда Pin-Up Foundation та благодійні ініціативи

Протягом минулого та поточного років команда фонду Pin-Up здійснила низку благодійних ініціатив для надання допомоги співгромадянам, які постраждали від збройної агресії росії в Україні. Отже, волонтерська команда Pin-Up Foundation:

  • Організувала евакуацію родин, які втратили житло через воєнні дії, до Європейських міст Геренвен та Занкт-Блазін.

  • Допомогла харківським пунктам обігріву шляхом постачання обладнання для опалення та електрифікації.

  • Придбала потужний генератор для Харківського метрополітену після атаки російських військ на місцеву енергетичну інфраструктуру.

  • Закупила медикаменти та гігієнічні засоби для київської міської лікарні “Феофанія”.

  • Забезпечила гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб та українців, постраждалих від війни.

  • Придбала потужні генератори для котелень у місті Харкові для забезпечення тепла у будівлях міста.

Фонд Pin-Up Foundation і надалі активно долучається до різних ініціатив, спрямованих на допомогу постраждалим від війни співвітчизникам, і не планує зупинятись, адже взаємопідтримка – те, що крок за кроком наближає нас до перемоги.