Купити квіти в Києві в будь-яку пору року – не проблема

васильков 4 |
15-11-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Часи змінюються, смаки еволюціонують, так само як і квіти. Як і мода, букети та квіткові композиції адаптуються до часу та пори року. Якщо є щось, що не змінюється з роками, то це рейтинг найулюбленіших квітів. Важко перевершити квіткових улюбленців, серед яких троянди, орхідеї, гербери, тюльпани, лілеї.

Всі ці рослини, як і ще десятки а може і сотні екземплярів, доступні на сайті УкраФлора. З нами купити квіти в Києві https://ukraflora.ua/catalog/f-kviiti/ можна в будь-яку пору року. Причому ми гарантуємо, що всі рослини свіжі, якісні, красиві. а букети з них та композиції справлять неймовірне враження на отримувача.

Чи є шанс знайти гарний, недорогий букет квітів?

Так, наші консультанти знайдуть щось особливе для кожного. Якщо говорити про класичне рішення – то це однозначно троянди. Ці квіти доступні в широкому діапазоні кольорів, від червоного до жовтого, помаранчевого і рожевого. Саме ці вічні квіти ідеально підходять для будь-якого випадку. Якщо ви не можете визначитися з кольором, зупиніть свій вибір на букеті з різнокольорових троянд. Це справжній вибух кольору. А от червоні троянди краще дарувати тільки коханій людині. Бо це символ кохання і колега по роботі такий презент може сприйняти «буквально». Колегам, друзям, знайомими краще презентувати розкішні троянди в помаранчевій гаммі або темно бордовій, якщо вже вам до смаку щось із червоної палітри.

Тюльпани – теж користуються попитом і, як і троянди, ці квіти доступні у багатьох кольорах і сортах, кожен з яких прекрасніший за інший. Тюльпан - символ щирості і поваги. Це щедрий подарунок на День матері або День бабусі. До речі, тюльпани, дякуючи сучасній логістиці, доступні круглий рік. Тобто вони втратили свій статус тільки весняної рослини. Розкішні екземпляри з Нідерландів чи Туреччини доступні навіть взимку або влітку.

Ромашки та ромашкоподібні варіації можливо і не вважаються фаворитами публіки, але це улюблені квіти флористів, завдяки своїй здатності адаптуватися до квіткових композицій і букетів. Вони принесуть сонячне світло у ваш дім.

Ну і якщо вам хочеться екзотики та особливого шику – для вас орхідеї. Вони чуттєві та чарівні, спокушають своєю романтичною і незвичайною формою. Орхідея стане посланцем ваших почуттів. Недаремно кажуть, що орхідея - це конкурент троянді червоній, коли мова йде про освідчення в коханні.

Чи є особливі правила коли дарувати квіти? Ні, жодних. Квіти актуальні на будь-яке свято і навіть без приводу (просто так). Купити квіти можна на:

  • День Народження;
  • День Закоханих;
  • Весілля;
  • Професійні свята;
  • День матері / бабусі / сестри / подруги;
  • Заручини;
  • Весілля;
  • Новосілля.

Перераховувати ситуації і приводи, під час яких букет квітів чи стильна композиція з унікальних рослин будуть актуальним, можна довго. Та головне, що квіти у самих різних своїй варіаціях доступні покупцям. Причому купити їх вийде незалежно від пори року чи погодних умов. Та і цінова політика демократична та різна. Отож навіть з обмеженим бюджетом є всі шанси купити крутий букет. І консультанти UkraFlora вам з цим допоможуть залюбки.