Доставка квiтiв у Київ та iншi мiста України

васильков 16 |
4-04-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Лише одним букетом квітів можна виразити те, що у вас на душі, навіть без жодних слів. Але якщо ви зараз знаходитесь далеко від рідних і просто не можете особисто вручити квіти, щоб привітати когось, наприклад, із з днем народження, наступна інформація точно вас зацікавить. Доставка квітів у Київ https://flowers.ua/ua/kiev та по всій Україні від компанії flowers ua з радістю подбає про ваших близьких. На відміну від інших сервісів, які пропонують замовити квіти, Національна служба доставки квітів та подарунків Flowers.ua має цілий перелік переваг, які зробили її лідером у даній галузі.

Flowers ua: зручний та вигідний сервіс

  • Доставка квітів у будь-яке місто та селище України, а також за межі країни. Компанія співпрацює з теплицями, постачальниками квітів та кур'єрами у всіх куточках нашої планети. Доставка квітів по Києву та обласним центрам України безкоштовна.

  • Розумна цінова політика. Компанія не переплачує за утримання великих складських приміщень, тому формування цін на букети йде без накруток за обслуговування площ і великого штату персоналу.

  • Індивідуальний підхід. Фахівці компанії знаходяться на зв'язку цілодобово і завжди готові піти назустріч клієнту та досягти компромісу у будь-якому питанні.

  • Фотозвіт доставки. Якщо адресат не заперечить, момент привітання буде відзнято на фотокартку. Знімок миттєво надсилається замовнику в месенджер.

Величезний вибір квітів

У каталозі Flowers.ua є найрізноманітніші букети квітів різної цінової категорії. Троянди, айстри, півонії, тюльпани, іриси, гладіолуси, гербери, нарциси, гортензії, ромашки, декоративні соняшники – всі ці та багато інших сортів є на сторінках сайту. Також завжди в наявності є трендові квіти в коробці та кімнатні рослини в горщиках, що особливо актуально для всіх, хто небайдужий до живих квітів і полюбляє їх доглядати. Ознайомитись з асортиментом можна не лише на сайті, але й на сторінках компанії в соціальних мережах, а також в офіційному додатку, який можна безкоштовно завантажити у Google Play та App Store.

Магазини квітів у Києві

Пропонуємо придбати букети та квіткові композиції не лише через інтернет, але й у роздрібних магазинах, які можна знайти за адресами:

Магазин квітів Flowers ua -  вулиця Софіївська, 2, Київ, 02000, контактний номер 0671269849

Магазин квітів Flowers ua -  вулиця Чорнобильська, 16/80, Київ, 03179, контактний номер 0671434381

Магазин квітів Flowers ua -  вулиця Всеволода Змієнка, 21, Київ, 02000, контактний номер 0671320047