Реєстрація в Buddy bet: Повне керівництво

васильков 6 |
26-02-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Баддібет є відносно новим букмекером, що з'явився у 2023 році, який тільки набирає обертів і завойовує популярність. Компанія пропонує зрозумілий інтерфейс, приємні бонуси і головний плюс - реєстрація в Buddy bet займає мінімум часу. Онлайн-беттінг популярний не тільки в країнах СНД, а й у Європі. Тому букмекер активно освоює український ринок.

Як зареєструватися в Бадді Бет: Крок за кроком

Для можливості повноцінного використання всіх пропозицій букмекера кожен новий беттор зобов'язаний відкрити ігровий рахунок або, кажучи іншими словами, зареєструватися на сайті. Процедура гранично проста і швидка, доступна для виконання навіть новачкам. Зазвичай складнощів з нею не виникає, проте в разі крайньої необхідності завжди можна зв'язатися зі службою техпідтримки і попросити у них підказку. Реєстрація можлива за допомогою офіційного ресурсу, мобільного додатка та мобільної версії. Усі ці способи ідентичні та схожі між собою.

Щоб відкрити ігровий рахунок і виконати вхід у Бадді Бет казино, потрібно відшукати кнопку "Реєстрація", розташовану вгорі екрана праворуч. Її виділили яскраво-жовтим відтінком для привернення уваги новачків. У формі, що відкрилася, користувач зобов'язаний ввести таку інформацію:

  • електронну пошту;

  • пароль;

  • підтвердження досягнення 18-річного віку. 

Ось і вся процедура реєстрації - нічого складного. За нею йде верифікація або ідентифікація. Щоб її виконати, заходимо в спеціальний розділ ресурсу "Підтвердження акаунта". Туди завантажуємо один із запропонованих варіантів документів: водійські права, закордонний паспорт або звичайний паспорт. Коли запит опрацюють, на пошту приходить сповіщення від служби безпеки букмекера.

Легкий вхід у Бадді Бет: Налаштування та вказівки

Щоб авторизуватися в Buddy.bet, достатньо відшукати зліва від кнопки "Реєстрація" пункт "Вхід" і натиснути на неї. У формі, що відкрилася, вибираємо зручний формат: використовуючи телефонний номер, електронну пошту або номер рахунку. Далі залишається ввести придуманий заздалегідь і вказаний під час реєстрації унікальний пароль. На цьому процедуру авторизації можна вважати закінченою і вхід у Бадді Бет виконано.

У своєму особистому кабінеті є можливість налаштувати зручну мову сайту, валюту для укладення парі, а також часовий пояс. Баддібет зазвичай автоматично визначає часовий пояс, однак змінити його можна в налаштуваннях за бажанням. Дуже зручна функція налаштування сповіщень - є можливість обирати, які пропозиції від букмекера хочеться отримувати, а від деяких одразу відмовитися через непотрібність.

Поширені проблеми з реєстрацією в Buddy bet і як їх уникнути

Деякі беттори стикаються з труднощами при створенні нового акаунта на сайті БК, коли відбувається реєстрація Buddy bet.  Невірна адреса електронної пошти теж може спровокувати збій. Переконайтеся, що правильно ввели її. Також слід переконатися, що придуманий пароль відповідає вимогам безпеки. Непідтверджена електронна пошта є стандартною помилкою. Перейдіть за посиланням у листі з підтвердженням, щоб активувати свій обліковий запис. У деяких клієнтів виникають проблеми з депозитом. Переконайтеся, що правильно введено інформацію про платіжну картку.

Якщо виникли проблеми з реєстрацією в Бадді Бет, які не вдається вирішити самостійно, зверніться до служби підтримки. А перед цим уважно прочитайте умови використання та політику конфіденційності.