Щітка для бороди: поради з використання

васильков 11 |
20-06-2024 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Хочете мати бороду, яка буде притягувати захоплені погляди? Тоді вам точно не обійтися від такого необхідного аксесуару, як щітка для бороди. Незалежно від того, оформлюєте ви бороду у майстра з барбершопу чи вдома власноруч, а якісний домашній догляд за щетиною є щоденною необхідністю. І правильно доглядати за рослинністю на обличчі допоможе спеціальна щітка. 

Що таке щітка для бороди? Які бувають щітки для бороди?

Всі ми знаємо про необхідність розчісування волосся на голові. Адже це допомагає не тільки розплутати волосся та набути привабливого естетичного вигляду, а і позбутися бруду, пилу. Розчісування - це ще масаж голови, який сприяє кровообігу у волосяних луковицях та покращує живлення волосся. 

Щітка для бороди ідеально підійде для розчісування густого і жорсткого волосся. Також щітка ефективно позбавляє від змертвілої шкіри, яка накопичується біля основи бороди, та робить шкіру обличчя охайною і здоровою. 

Щітки для бороди можна розділити на два типи:

  • Щітка за щоденним доглядом. Такі щітки можна використовувати як вдома, так і носити з собою, оскільки вони мають невеликий розмір та легко поміщаються у кишеню піджака або куртки.
  • Для професійного використання у барбершопах. Такі щітки більш об’ємні та використовуються для моделювання та стрижки бороди. 

Обираючи щітку для бороди, враховуйте чутливість шкіри, жорсткість та довжину волосся. А також матеріал, з якого виготовлена щетина щітки. Надавайте перевагу аксесуарам, виготовленим з натурального ворсу. Найпоширеніші варіанти це щетина з кабана і барсука. Щетина з барсука має природну м’якість, тому підходить власникам з чутливою шкірою. Щетина кабана (щітка для бороди Pan Drwal Kartacz) добре масажує шкіру і якісно розподіляє доглядові засоби по всій довжині волосся. 

Правильне використання щітки для бороди

Ну ось, ми розказали про важливість щітки для бороди. Але є ще нюанс. А саме, як користуватися щіткою для бороди, щоб від цього була користь.

  • Не можна розчісувати вологе волосся, таким чином воно буде травмуватись. Переконайтеся, що борода суха, а потім починайте розчісування;
  • Якщо ви використовуєте косметичні засоби по догляду за бородою, то перед початком розчісування, нанесіть необхідну кількість продукту на бороду, а потім починаєте саме процедуру приборкання щетини;
  • При розчісуванні рухи повинні бути сильними, але не різкими. Починайте з волосся на підборідді, поступово переміщаючись до вилиць. Рухи здійснюйте зверху-вниз, так косметичні засоби рівномірно розподіляються по всій довжині волосся. 
  • Не забувайте про необхідність чищення щітки, особливо коли ви за допомогою неї наносите продукти по догляду. Для цього достатньо промити щітку теплою водою. 

Тож, якщо ви бородань і у вас ще немає такого необхідного аксесуару, не гайте часу. Заходьте на сторінку інтернет-магазину Barbercompany та обирайте зручну щітку для вашої чудової бороди.