Працівники відділу поліції знайшли викрадений квадроцикл

васильков 1 643 |
17-03-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

11 березня в м. Василькові невстановлена особа викрала з гаражного приміщення квадроцикл марки «CFMOTO». Слідчим відділом Васильківського відділу поліції було внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками вчинення кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.



Працівники підрозділу були орієнтовані на проведення пошукових заходів по встановленню місцезнаходження викраденого транспортного засобу та виявлення осіб, причетних до скоєння правопорушення.


15 березня наряд групи реагування під час патрулювання по місту помітив двох невідомих, що пересувались на квадроциклі. На вимогу поліцейських зупинити транспортний засіб, водій втік з місця події, залишивши транспортний засіб та пасажира.


В результаті оперативних заходів працівники сектору кримінальної поліції затримали викрадача, ним виявився 31-річний житель Васильківського району. Наразі квадроцикл поміщено на штраф майданчик. Досудове слідство триває.

 

Васильківський ВП
ГУНП в Київській області