Правоохоронці задокументували факти продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім

васильков 1 049 |
25-09-2018 |

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

У ході оперативно-профілактичного відпрацювання, яке відбувалось цих вихідних на території Київської області, поліцейські ювенальної превенції Васильківського відділу поліції перевірили дотримання закладами торгівлі заборони на продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. 



Так, у місті Васильків в одному з торгівельних магазинів продавчиня не запитавши віку, здійснила продаж цигарок та слабоалкогольних напоїв двом неповнолітнім.

Поліцейські відреагували на правопорушення та склали адміністративні протоколи за частиною 2 статті 156 (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними , слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Для встановлення санкції протоколи направлено на розгляд адміністративної комісії. Працівниками ювенальної превенції направлено подання до Головного управління державної фіскальної служби в Київській області для вирішення питання про анулювання ліцензій на продаж алкогольних, слабоалкогольних та тютюнових виробів.


Шановні підприємці міста та району! Поліція звертається до Вас із проханням неухильно дотримуватись вимог чинного законодавства та не продавати алкогольні, слабоалкогольні напої та тютюнові вироби дітям!


Шановні громадяни! Якщо Ви стали свідком продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів, телефонуйте на спецлінію поліції Київщини «102», збережемо майбутнє покоління разом! Васильківський ВП ГУНП в Київській області