Привітання з нагоди 10-ї річниці Васильківського коледжу Національного авіаційного університету.

васильков 2 246 |
22-01-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

10 років для навчального закладу – це вік, коли вже є що згадати, над чим задуматися, та найголовніше – є чим пишатися, адже сьогодні Васильківський коледж Національного авіаційного університету – міцна база, яка оснащена для навчання зразками авіаційної техніки, електронними пристроями та технічними засобами навчання та готує кваліфікованих фахівців, національно свідомих громадян держави, інтелектуальних і духовно гармонійних особистостей з міцними теоретичними знаннями, практичними навичками, морально-естетичними цінностями. 



У коледжу є надійні помічники – це викладачі, працівники коледжу, студенти - велика, дружна й небайдужа до загальної справи родина. Та щоб був у родині лад, здобутки, розвиток, потрібен керівник від Бога. Саме таким і є директор коледжу Постніков Олександр Олексійович. Стратегічно мудрі рішення й безмежна відданість своїй справі вивели коледж на високий освітній рівень.


Водночас життя коледжу – це не лише якісний навчальний процес, а ще й цікаве та корисне дозвілля: науково-пошукова робота, художня самодіяльність, креативні виховні заходи, конкурси – і звичайно, перемоги.


Мабуть, таким і має бути життя сучасного навчального закладу – оснащеним новітніми навчальними технологіями, креативними педагогічними ідеями, наповненим добрими справами, цікавими подіями, хвилюючими зустрічами, мудрими вчинками, щирими переживаннями.


Тож нехай довгим буде життєвий шлях коледжу, який завжди гостинно й привітно зустрічає і господарів, і студентів, і гостей.