Свято останнього дзвоника в Василькові

васильков 1 854 |
29-05-2017 |
Новини Васильків

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

26 травня  в усіх Васильківських загальноосвітніх навчальних закладах пролунав останній дзвоник.
Свято Останнього шкільного дзвоника - це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Цей день важливий для всієї васильківської громади. Для кожного з нас він має своє значення. Для дітей - це нова валіза знань за плечима, для вчителів - гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків - мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік. 



Привітати вчителів, учнів та батьків з традиційним шкільним святом до навчальних закладів міста прийшли представники виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, депутати Васильківської міської ради.
До ЗОШ #6 завітали Васильківський міський голова Сабадаш В.І. та начальник відділу освіти Васильківської міської ради Козак Л.О.


Володимир Іванович щиро привітав школярів, вчителів та батьків з закінченням навчального року : «Свято Останнього дзвоника знаменує завершення навчального року.


Сьогоднішній дзвінок для багатьох з вас – це старт літніх канікул. Нехай вони будуть незабутніми та цікавими. Бажаю випускникам знайти свою життєву стежину, а головне - стати гідними громадянами нашої держави.
Вдячний керівництву, педагогам та учням школи за швидке реагування евакуації дітей при обвалі стіни у жовтні 2016 року, а батькам за терпіння і розуміння.


Бажаю Вам віри і впевненості у завтрашньому дні.
Зичу Вам добра й благополуччя, здоров’я і миру у ваших домівках!»


На урочистих лінійках в усіх загальноосвітніх закладах були відзначені обдаровані та успішні школярі, які захищали честь шкіл і міста в конкурсах і змаганнях, показали високий рівень знань.


На завершення свята традиційно пролунав останній дзвінок, який сповістив про закінчення навчального року і початок довгоочікуваних літніх канікул.




 

94IjeWB1cozI