Інноваційні рішення для повнолітніх споживачів нікотину

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

На правах рекламы

Ця продукція містить нікотин і викликає залежність. Ця продукція призначена для повнолітніх споживачів тютюну або нікотину.

Куріння має не тільки фізичне підґрунтя – потребу в нікотиновій стимуляції, але й емоційну складову. Кожен курець сам вирішує, як і де йому потрібне нікотинове насичення. Але існує безліч ситуацій, при яких у споживача немає можливості споживання нікотину. Звичайний спосіб відволіктися і розслабитися стає недоступним, що викликає нервозність і дискомфорт.

Це може статися в громадському місці, де діє заборона на куріння, або в компанії друзів, які не курять. У такому випадку курцеві доводиться шукати місце для усамітнення або відходити від компанії у затишний куточок. Але ж можна замовити нікотинові паучі й зламати, нарешті, рутинні рамки постійних обмежень.


Що таке нікотинові паучі без тютюну?
Познайомтесь з VELO – нікотиновими паучами родом зі Швеції. Продукт не має аналогів на українському ринку і в корені міняє звичне уявлення про споживання нікотину. Немає диму, немає попелу, немає неприємного запаху. І немає ніяких обмежень. Паучі являють собою маленькі білі пружні подушечки з різними смаками. Однак жувати їх не потрібно. Достатньо розмістити пауч між верхньою губою та яснами й вуаля ... Ви отримуєте нікотин без необхідності курити сигарету.


Нікотинові паучі мають низку переваг:
· Продукт не містить тютюн, що виключає появу неприємного запаху після сеансу.
· Не залишає жовтий наліт на зубах. Навіть після використання пауч залишається білим, а ваша усмішка – чарівною.
· Не має обмежень. Використовувати VELO можна всюди: в громадському транспорті, літаку, в безпосередній близькості від друзів, які не курять.
· Продукт не утворює дим, попіл, неприємний запах і не спричиняє дискомфорт для інших.
· Непомітний для людей навколо. Під час використання ви відчуваєте продукт у роті, але оточення його не помічає. Споживати нікотин можна навіть під час розмови, адже пауч зовсім не заважає.
· Зручність використання. Упаковка має спеціальний відсік для використаних паучів, тому їх легко утилізувати, навіть якщо поблизу немає урни.


Що всередині?
VELO – продукт з нордичним характером. Недарма він є таким розповсюдженим у Швеції й Норвегії – країнах, де поважають рівність і прогрес у всіх його проявах. Навіть склад продукту досить строгий і лаконічний. Нічого зайвого, тільки високоякісні інгредієнти, серед яких:

нікотин
вода
мікрокристали целюлози
підсолоджувачі
ароматизатори


Як згадувалося, продукт не містить тютюн і не передбачає процесу горіння. Наявність ароматизаторів дозволяє вибрати смак VELO. Можна замовити нікотинові паучі з ягідним смаком, нотками м'яти або тропічних фруктів. Виробник пропонує 4 рівні міцності: на 1, 2, 3 або 4 крапки https://go-velo.com.ua/collections . Почати знайомство з продуктом рекомендується з 1 або 2 крапок, збільшуючи міцність за необхідності.