За що саме спортсмени полюбляють Оксандролон

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Оскільки на певному етапі після початку професійних занять спортом кожен атлет розуміє, що ресурси його тіла не безмежні, постає питання про помірковане використання анаболичних препаратів у своїй кар’єрі. Одним із засобів, що здатний позитивно впливати на активний синтез креатину фосфату у структурі м’язів, підвищувати показник сили і не тільки, є препарат Оксандролон https://dobavkiua.com/tabletirovannyie-steroidyi/oksandrolon/oksandrolon-sp-laboratory-10mg100tab.html. Він однаково успішно застосовується у практиці новачків, жінок і професіоналів, так як достатньо м’який та безпечний и плані впливу на організм.

Трохи фактів з історії


Основним діючим компонентом препарату Оксандролон є похідне отриманого природнім шляхом дигідротестостерону. Цей фармакологічний засіб був розроблений спеціалістами компанії під назвою SearlLaboratories. На ринку для широкого загалу і продажу він був представлений у далекому 1964 році. З хімічної точки зору, продукт зазнав структурних змін на кільці А, коли атом вуглецю у ньому був заміщений кисневим. Це допомогло розробникам зменшити андрогенний показник засобу, при цьому зберігши його високі анаболічні властивості.


На початку Оксандролон мали змогу придбати лише мешканці Іспанії, Франції, Бразилії, Австралії, Аргентини, США, Нідерландів. Та ось уже багато років він доступний і у нашій країні, де реалізується спеціальними сайтами, що спеціалізуються на продажі спортивної фармакології.


Правильний прийом Оксандролону у спорті


Що стосується побудови оптимального курсу для свого спортивного розвитку, важливо визначитися з тривалістю прийому та середнім робочим дозуванням препарату.


Зазвичай на курсі Оксандролону соло він приймається атлетами в кількості 30 – 50 мг на добу, що становиться від 3 до 5 таблеток. При цьому початківцям та жінкам-спортсменкам краще всього для початку вживати продукт в мінімальному рекомендованому дозуванні. Отже, їм буде цілком достатньо 20-30 мг на добу. Щодо тривалості курсу Оксандролону, то для новачків та спортсменок жіночої статі він не повинен перевищувати 6 тижнів. Професіональні спортсмени можуть приймати препарат протягом 8 тижнів.


Позитивні результати прийому Оксандролону


Перед початком застосування фармакологічного засобу радимо прочитати інструкцію від виробника та пройти медичне обстеження. Пам’ятайте, що протипоказань до вживання саме цього препарату більш ніж достатньо: простатит, онкологія, аденома, цукровий діабет, хвороби серця, печінки, гіперкальціємія. І це далеко не повний перелік діагнозів. Докладніше ви можете ознайомитися з ним з інструкції та відвідавши лікаря.


Якщо ви маєте нормальний стан здоров’я, будете слідувати вказівкам інструкції від виробника та виконувати інші рекомендації, Оксандролон допоможе досягти по максимуму найвищих спортивних результатів. Серед ефектів після проведення його курсу можна назвати підвищення рівня азоту, гарний обмін будівельного компоненту білку, зміцнення кісткової тканини, позитивний вплив на нервову систему. А також спалювання жиру та просушку мускулатури, відновлення після навантажень, якісну мускулатуру, презентабельний рельєф, приріст сили і так далі.


Як не отримати побічні ефекти на курсі Оксандролону


Оксандролон в якості спортивного препарату має гарні особисті якості. Це високий анаболічний показник у розмірі 400%, тривалий вплив на організм атлета після прийому таблеток – до 12 годин роботи, помірну токсичність для печінки, не схильний до конверсії в естрогени та подальшої ароматизації. За умови грамотного використання, препарат є достатньо безпечним для прийому у спорті і високоефективним.


Якщо нехтувати нормами прийому, тобто підвищувати середню кількість препарату, застосовувати його занадто тобто та тому подібне, спортсмен ризикує мати справу з неприємними побічними ефектами. Серед них можемо назвати негативний вплив на функціонування печінки, низьке продукування гонадотропіну, знижене лібідо, ерекція, атрофія яєчок, поганий апетит, нудота, головний біль, підвищення показнику тиску. Щоб уникнути будь-яких неприємних явищ, варто приймати Оксандролон згідно з усіма рекомендаціями.