Як позбутися зубного болю? Найкращі знеболювальні

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Зубний біль виникає несподівано та є нестерпним. Не завжди виходить запланувати візит до стоматолога, тож без знеболювальних препаратів не обійтись. Дізнатися про той чи інший препарат можна на сторінці https://apteka911.ua/shop/lekarstvennyie-preparatyi/obezbolivayuschie. Медична інформаційна система Аптека 9-1-1 також дозволяє здійснити бронювання в одній з партнерських аптек – вам треба лише вибрати найкращу ціну. Щоб додатково заощадити, слід відкрити дисконтну картку МІС Аптека 9-1-1.

Німесил (німесулід)

Лікарський препарат Німесил має у своєму складі протизапальний нестероїдний засіб німесулід. Цей засіб впорається з зубним болем різного походження, також стоматологи радять використовувати його після процедур, щоб швидко позбутися больових відчуттів.

Німесил може не тільки знеболювати, але і знімати запалення та високу температуру. Препарат має достатньо багато протипоказань, тож рекомендуємо ретельно вивчити всю наявну інформацію про ці ліки на apteka911.ua.

Нурофен (ібупрофен)

Діюча речовина Нурофену – НПЗЗ ібупрофен, ці ліки використовуються при різних патологіях, що супроводжуються больовим синдромом. Під силу йому втамувати і зубний біль будь-якого походження.

Препарати ібупрофену можна придбати у вигляді капсул, таблеток, капель, порошків, місцевих ліків та розчинів для ін’єкцій.

Нурофен має ряд протипоказань:

  • гіперчутливість до компонентів препарату;

  • порушення згортання крові;

  • ерозивні патології ШКТ;

  • черепно-мозкові травми.

Не слід використовувати Нурофен під час вагітності.

Кетанов (кеторолак)

Діюча речовина Кетанову кеторолак також входить до групи НПЗЗ. Кеторолак здатен не тільки знеболювати, але і знімати невелике підвищення температури та боротися з запаленням. Ця речовина пригнічує синтез простагландинів (медіаторів запалення). Препарат Кетанов можна призначати лише дорослим.

Пенталгін – комбінований препарат

До складу комбінованого препарату Пенталгін входять анальгетик парацетамол, спазмолітік дротаверин, НПЗЗ напроксен, стимулятор кофеїн та блокатор гістамінових рецепторів фенірамін. Пенталгін призначається лише дорослим, його не можна використовувати, якщо пацієнт страждає на бронхіальну астму, важке захворювання серця, печінкову та ниркову недостатність.