Заміна картриджа турбіни

васильков 634 |
17-12-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Хто про що, а ми про турбіни. І не зовсім про турбіни, а про картриджі. Вірніше, про їхню заміну. Саме про заміну, а не ремонт.
У когось виникне питання: а хіба не можна відремонтувати картридж? Якщо хочете, щоб картридж ремонтувався, то приїжджайте до нас трактором, комбайном або іншою сільгосптехнікою. В цьому випадку робитиметься ремонт. Тому що для турбін сільськогосподарської техніки дістати запчастини найважче. Тут буде вигідніше та швидше виточити нові втулки, виготовити ремкомплект, зібрати турбіну та відправити комбайн працювати у поля. Що ж до легкових дизельних автомобілів, то заміна картриджа турбіни є оптимальним варіантом.


Ах, так, СТО, куди запрошували приїхати на комбайні, знаходиться у Києві та називається ТДС (Турбо Дизель Сервіс). Тільки не треба їхати туди на комбайні. А на легковій машині будь ласка. Тут вам замінять картридж турбіни, відрегулюють геометрію і якщо потрібно ще щось, то з радістю відремонтують. Там взагалі люблять ремонтувати дизельні автомобілі.

Чому новий картридж краще відремонтованого?

Тому що новий - є новий. Але навіть якщо його відремонтовано на ТДС, то буде не гірше за новий.

І все-таки, картридж з заводу матиме калібрування, виконане в заводських умовах на надточних верстатах. Самі ж ці верстати також проходять строгу перевірку на точність. На СТО є схоже обладнання, але за деякими параметрами воно поступається заводу.

При заводському калібруванні картридж відповідає потрібним параметрам та технічним характеристикам роботи турбіни. Якщо намагатися ремонтувати картридж, як це вже одного разу було, то на це піде багато часу, а за витратами результат дорівнюватиме встановленню нової деталі.

Як відбувається заміна картриджа турбіни:

- Знята з двигуна турбіна розбирається.

- Роз'єднуються равлик і картридж.

- Вузол під назвою геометрія очищається.

- Якщо є деталі, що застоялися, то вони розробляються.

-  Встановлюється новий картридж.

- Проводиться складання турбіни.


За кілька годин роботи ваша турбіна знаходить новий картридж. І все це виконується професійно, з діагностикою зібраної турбіни на спеціальному стенді.

Щоб не стояти в черзі біля воріт СТО, можна заздалегідь записатися по телефону в зручний для вас час. Якщо потрібно, майстри ТДС із радістю знімуть турбокомпресор із вашої машини.

Гарантія 12 місяців буде видана на все: і деталі, і ремонт.

Також можливий варіант «дистанційного» ремонту: ви присилаєте агрегат посилкою, майстри ТДС отримують її і відразу починають ремонт. Потім відремонтований агрегат відправляється назад.

Ремонт займає 1-2 дні, залежно від складності, пересилка також займає 1-2 дні. На такий ремонт теж видається гарантія.