Переваги придбання меблів під замовлення на Київській меблевій фабриці LeConfort

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Переваги придбання меблів під замовлення на Київській меблевій фабриці LeConfort

Відчути себе творцем власного простору, підкреслити статус та зробити свій дім куточком бездоганного стилю й комфорту можливо, замовивши меблі за власним проєктом на київській меблевій фабриці LeConfort. Спеціалісти відтворять найсміливіші фантазії, допоможуть максимально раціонально використати кожен сантиметр приміщення, створять 3D-проєкт, який надасть можливість обігнати час і побачити житло своєї мрії ще до початку втілення його у матеріальній формі.

Переваги меблів на замовлення

Виготовлення меблів на замовлення надає можливість створити у своєму домі унікальний та неповторний інтер'єр. До додаткових переваг даної послуги також слід віднести:

  • великий вибір натуральних та штучних матеріалів, декоративних елементів, фурнітури та кольорів;
  • можливість отримати поради досвідчених дизайнерів;
  • гарантія проведення точних вимірів кваліфікованими фахівцями;
  • відсутність зайвих конструкцій, які часто входять у готові комплекти меблів;
  • раціональне використання простору приміщення.

При розробці індивідуального проєкту спеціалісти виїжджають на місце не тільки з метою зробити заміри, але й оцінити освітленість, напрямок світла, кольорову гаму оздоблення стін, підлогових покриттів та наявних м'яких меблів. Також враховується архітектура самого приміщення, захоплення та сфера діяльності власників, наявність у домі дітей та тварин. Після встановлення на усі меблі та послуги надається гарантія.

Порядок замовлення

Від замовлення меблів за власним проєктом на київській меблевій фабриці до їх встановлення проходить чотири етапи:

  1. Замірювання параметрів. Досвідчений вимірник враховує відстань меблів від стін, навантаження, розворот дверей при відчиненні та багато інших параметрів.
  2. Виконання проєкту дизайнером. Спеціаліст може запропонувати одну з моделей, які є у каталозі компанії, або розробити у 3D-зображенні проєкт, запропонований клієнтом. Така комп'ютерна візуалізація допоможе поглянути та оцінити зі сторони на майбутню конструкцію. Також на даному етапі проходить вибір матеріалів, фурнітури, колірної гами, декоративних елементів. Дуже важливо грамотно розрахувати навантаження на несні конструкції та полиці.
  3. Робота майстрів меблевого цеху. Ці спеціалісти проводять розкрій та обробку матеріалу, оздоблюють комплектуючі, перфорують та готують ущільнювачі для кріплень.
  4. Збирання. Збирання меблів здійснюється на місці встановлення. Це допомагає запобігти ушкоджень конструкцій під час транспортування або перенесення до приміщення. Спеціалісти проводять збирання, регулювання рівню відносно підлоги та інших площин, забезпечують плавне відкриття дверей та шухляд, а також стійкість конструкцій.

Також за помірну ціну можна замовити оновлення фурнітури або фасадів меблів. Це допоможе створити єдиний дизайн інтер'єру, заощадивши гроші на повній заміні предметів, які вже є у наявності.

Широкий асортимент меблів та послуг

На сайті меблевої фабрики LeConfort у Києві можна переглянути та купити наступні меблі на замовлення:

  • гардеробні;
  • кухні;
  • комплекти для спалень;
  • класичні шафи та шафи-купе;
  • офісні меблі;
  • тумби під телевізори та іншу електронну апаратуру;
  • комп'ютерні столи;
  • дизайнерські елементи декору.

Для обладнання кухонь пропонуються стільниці зі штучного каменю, фурнітура, елементи підсвічування та декору за ціною виробника. На великі замовлення та для постійних клієнтів діє система знижок і пропонується участь в акціях. Оптимізація витрат при цьому стає ще одним приємним бонусом.
З більш детальною інформацією можна ознайомитися на нашому сайті