Меблі на замовлення чи готові меблі, що вибрати?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Більшість з нас стикається з такою дилемою, обставляючи нову квартиру або починаючи ремонт. З одного боку, нас спокушає вибір меблів, який є у меблевому салоні, який ми вже бачимо та відразу можемо купити, а з іншого боку, ми відчуваємо спокусу невеликих змін, можливо, зміну кольору, який нам не зовсім підходить, можливо форма самих меблів і її розміри не підходить під нашу кімнату.

Так що вибрати? Найкращим рішенням будуть меблі під замовлення від компанії Corf-Меблі (https://corf-mebel.ua/ua/).

Вибираючи меблі на замовлення, ми маємо широке поле для фантазії. Ми самі визначаємо їх розміри, колір та фурнітуру, завдяки чому меблі не тільки ідеально впишуться в простір кімнати або заглиблення у квартирі, але і ідеально заповнять вільний простір від підлоги до стелі. Це ідеальне поєднання, яке гарантує нам функціональне розташування простору та практичну користь від меблів. Навіть вузька ніша, в яку, здавалося б, ми нічого не поставимо, може перетворитися на функціональну книжкову шафу, на якій можна розмістити колекцію дисків, ігор, фільмів або улюблених книг.

З меблями на замовлення ми можемо легко замаскувати елементи, що виступають зі стіни, або вміло їх закрити, не втрачаючи при цьому функціональності та естетики меблів. Ми самі визначимо, чи потрібні полиці в шафі, як щільно і якої глибини. Шафа, ліжко, комод, книжкова полиця, книжкова шафа, письмовий стіл, туалетний столик, тумбочки, меблі для кухні або ванної, у Корф-Меблі, ми можемо замовити все індивідуального розміру


Виробник меблів на замовлення Corf-Меблі, пропонує широкий вибір рішень, з яких можна створити функціональні та стилістично цікаві меблі для будь-якого інтер'єру. Вибираючи меблі на замовлення в Корф-Меблі, ви справді отримаєте багато можливостей, не лише тих, що стосуються створення самого корпусу меблів, його кольору, розмірів чи деталей. Ви також можете скористатися порадами досвідчених професіоналів, які не тільки присвятять вам свій час, приїдуть до вас додому, щоб точно виміряти меблі, але й порадять, як вибрати найкращі матеріали та як їх поєднувати, щоб досягти найкращого ефекту. Ця підтримка, яку ви можете отримати на етапі спільного планування та дизайну меблів, а також поради щодо того, на що звернути увагу, щоб наші меблі були функціональними та найкраще відповідали вашим потребам, є неоціненними перевагами та додатковими цінностями, які ви не отримаєте при покупці готових меблів в магазині.


Меблі від компанії Corf-Меблі , відрізняються високою функціональністю, естетичністю, вишуканим дизайном, зручністю використання та високою якістю. При створенні компанія надихається сучасними трендами, спокійним мінімалізмом, простотою форм і класичними лініями. В основі виготовлених меблів лежать плити та меблева фурнітура найвищої якості.


Будь то кухонні меблі чи шафа для спальні – кожен із цих предметів виготовляється компанією Corf-Меблі в тісній співпраці з замовником. Ви отримуєте меблі, створені відповідно до ваших потреб і побажань.