Не лише стіни допомагають: секрети організації простору в будинку та офісі

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Маленька площа квартири та низькі стелі, які ніби «тиснуть» на голову, переростають у велику проблему для їх господарів. Володарям невеликих будинків буває важко домогтися ефективного зонування простору, але правильна організація площі значно поліпшить інтер’єр. З’ясуймо, як зробити ваш будинок або офіс більш просторим та функціональним. 

Корпусні меблі на замовлення від виробника — кращий спосіб зонування

Основою ефективної організації простору можна вважати меблеве наповнення кімнат. Завдяки правильному розташуванню меблів у нас є можливість ефективно використовувати навколишній простір. Компонуючи комплекти, кутові та підвісні моделі, ми залучимо й важкодоступні для використання частини приміщення.

Тому, до питання вибору меблів потрібно поставитися відповідально. Звичайні магазини часто не можуть надати нам широкий вибір, в такому випадку краще звернути увагу на онлайн-ресурси.

Ми б рекомендували вам замовити меблі Gamma-Style на сайті виробника, оскільки вони володіють великим асортиментом продукції, хорошими показниками в плані ергономіки, а розмірна сітка представлена ​​в найбільш популярних моделях.

На сайті є вже перевірені зручні варіанти моделей, які підходять для тих чи інших завдань для різних типів приміщень. Тут ви зможете знайти спеціалізовані меблі зазначеного розміру як для офісу, так і для домашнього інтер'єру.

Характеристика корпусних меблів і їх переваги

Корпусні меблі, як можна здогадатися з назви, передбачають створення на жорсткій основі — каркасі. Їх також називають модульними, тому що замовник може самостійно створювати модель виробу, додаючи та прибираючи деякі елементи. Це, свого роду, конструктор для дорослих, який можна модифікувати під свої потреби.

В результаті, власники формують інтер'єр, з часом доповнюючи його або змінюючи деякі деталі.

Основними перевагами даного виду меблів є:

  • Мобільність. Тобто можна змінити конструкцію меблевого виробу, доповнити комплект новими елементами.
  • Універсальність застосування. Корпусні меблі можна використовувати як по периметру кімнати, так і в якості міжкімнатних перегородок. Гармонійно також вони будуть виглядати окремими елементами.
  • Функціональність. Вони відрізняються місткістю, дають можливість ефективно використовувати вільний і важкодоступний простір (наприклад, кутові моделі).
  • Бюджетність. Виготовляються вони найчастіше з таких матеріалів, як МДФ або ДСП, тому ціна цілком доступна. При належній обробці торців і поверхні, вони прослужать довго.

Тобто, корпусні меблі відмінно підходять як в офісне приміщення, так і у квартиру. Комплекти та гарнітури дадуть можливість відразу заповнити інтер'єр в єдиній стильовій концепції, а надійний корпус послужить гарантією довговічності.

На сайті компанії Gamma Style всі види меблів зручно згруповані за категоріями, що дасть можливість вибрати потрібний виріб за пару кліків. Ви також можете обрати індивідуальні параметри виробу, обговоривши деталі з менеджером.