Телевізор 65 дюймів – відмінний вибір для просторих приміщень

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Телевізори великих розмірів – це сучасні пристрої з бездоганною якістю зображення та широким набором корисних функцій. Вони давно перестали бути схожими на прилади минулих поколінь. За своїми можливостями будь-якій телевізор 65 дюймів наближається до комп'ютерної техніки. 

Пристрої з такою діагоналлю здатні не тільки демонструвати звичайні телепрограми. Вони також можуть відтворювати відео, розміщене в Інтернеті. Крім того, їхній програмний комплекс дозволяє встановлювати та видаляти програми, заходити на деякі сайти, а також надавати своїм користувачам звук та зображення ідеальної якості.

Як вибрати телевізор 65 дюймів?

Для того щоб покупка такого гаджета була вдалою, необхідно звертати увагу на важливі параметри та характеристики. Зокрема:

  • роздільну здатність – важлива властивість будь-якого екрана, від якого залежить якість зображення;
  • Wi-Fi – реалізує бездротове підключення пристрою до Інтернету, завдяки чому телевізор можна встановити в будь-якому місці будинку або квартири;
  • функцію Bluetooth – відповідає головним чином за взаємодію телевізора зі смартфоном, комп'ютерною клавіатурою чи мишкою;
  • опцію Smart TV – пропонує користувачеві розширені можливості, серед яких перегляд в мережі Інтернет відеороликів, фільмів, прогнозів погоди, новин, сайтів, а також запуск різноманітних додатків;
  • HDR – опція, що покращує зображення телевізора, вона робить картинку чіткішою та реалістичнішою;
  • голосовий помічник – непогано замінює пульт, дозволяючи давати пристрою команди голосом;
  • бренд виробника – найпопулярнішими наразі є пристрої марок Samsung, Sony, LG, Philips, Kivi та ін.

Перераховані вище характеристики мають більшість сучасних телевізорів з діагоналлю 65 дюймів.

Де краще поставити телевізор?

Встановлення телевізора – важлива умова, що впливає на його успішну експлуатацію. Гаджет розміром 65 дюймів може бути доречним у різних кімнатах. Великий телевізор з високою роздільною здатністю, встановлений у дитячій кімнаті, може зберегти дитині зір. 

У кухні такий пристрій не завадить, якщо там ви проводите багато часу. Для вітальні найприйнятнішим варіантом буде телевізор з достатньою роздільною здатністю. Його можна буде дивитися всією родиною під час відпочинку. 

Для спальні найбільш підійде пристрій з функцією HDR, що створює приємні колірні варіації, які дозволяють зменшити навантаження на очі. Для кімнат із незвичайним інтер'єром підходять телевізори з унікальними дизайнерськими властивостями. Такі моделі в Інтернеті можна придбати з неймовірними знижками.