Куди подіти зайві речі

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

З часом в кожній оселі накопичуються речі, якими ніхто не користується за призначенням. Діти виростають з одягу та меблів, побутова техніка виявляється не такою вже й необхідною, а після ремонту залишаються невикористані шпалери. Зберігати це все немає потреби, бо навряд чи щось знадобиться. Фахівці по організації простору радять провести простий тест на потрібність. Якщо ви не користувались чимось близько року, то ймовірність того, що це знадобиться вам у майбутньому, дуже низька. Можна продати речі в гарному стані тим, хто їх потребує, і звільнити місце в домі для дійсно потрібного. Частину того, що заважає, раціонально віддати безплатно тим, кому вони стануть у пригоді. 

Знайти нових власників майна не завжди просто, але цю проблему розв'язує інтернет-ринок. Київ оголошення– популярна онлайн-платформа, яка дозволяє продати та купити що завгодно. Тут зареєстровані користувачі з усієї країни, тому аудиторія досить широка. Завдяки ресурсу покупців чекають товари різних категорій:

  • нерухомість – приватна, комерційна, закордонна;
  • транспорт – авто, мото, вантажний та запчастини;
  • все для дітей – одяг, взуття, меблі, візочки, іграшки;
  • електроніка – телефони, ноутбуки, фотоапарати;
  • товари для дому та інтер'єру;
  • послуги, робота та бізнес;
  • тварини домашні та сільськогосподарські;
  • знайомства.

На сайті кожен знайде багато цікавого та корисного для себе. Для малого бізнесу діють спеціальні пропозиції, зокрема створення віртуальної сторінки магазину.

Як скористатися сервісом

Сайт має зручну навігацію по регіонах країни у вигляді інтерактивної карти та переліку населених пунктів по областях. Переглядати товари та послуги можна без реєстрації. А от для продажу необхідно авторизуватися на сайті . Особистий кабінет дозволяє відстежувати перегляди ваших оголошень, замовлення, відгуки та стан рахунку. Після створення пропозиції воно має пройти модерацію, а вже потім буде опубліковане. 

Оновлення та акції від порталу приходитимуть на вказану електронну адресу, що дозволяє користувачам вчасно дізнаватися актуальні новини сервісу. Автентифікація можлива також через одну з соцмереж. Компанія не стягує плату за розміщення оголошень на платформі, хоча пропонує додаткові передплачені послуги для користувачів. Професійні огляди тем у блозі стануть у пригоді при виборі товарів та послуг на сайті.