Термокружки Contigo, де купити оригінал?

васильков 13 |
28-01-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Американський бренд Contigo пропонує термоси, термочашки та інші контейнери, а також термохолодильники, ідеальні для мандрівників і людей, які займаються спортом. Продукція бренду Contigo відрізняється герметичністю і стійкістю до пошкоджень. Споживачам не варто переживати, що напій швидко втратить температуру або нагріється. Більше того, вони прості у використанні, особливо корисні, наприклад, для альпіністів, можливо, ними можна керувати однією рукою. 

Термокружки Contigo - одні з найбільш впізнаваних туристичних термосів, які надовго збережуть потрібну температуру улюбленого напою. Завдяки використаним технологіям турмокухоль Contigo зберігає тепло до 4 годин і холодно до 12! Таке рішення робить термокружку чудовим вибором як для літа, так і для зими. 


Термокружки та термоси Contigo доступні у класичних і яскравих кольорах. Вироби виготовлені з нержавіючої сталі. Продукти Contigo ідеально підходять для різних видів подорожей, але їх також можна використовувати щодня. Спеціальна пропозиція бренду присвячена дітям. Включає чашки, пляшки з водою та менші пляшки. Вироби для самих маленьких прикрашені барвистими візерунками або зображеннями улюблених казкових героїв.

Термокружки Contigo, на що звернути увагу?

Вибираючи термокружку для улюбленого напою, зверніть увагу на розмір, теплоізоляцію та матеріал.

  • Розмір. Виберіть кухоль, достатньо великий, щоб вмістити ваш улюблений напій, але не надто великий, щоб його було важко носити.

  • Ізоляція – найкращі термокружки мають подвійну ізоляцію стінок, щоб зберігати напої гарячими чи холодними годинами.

  • Матеріал. Дорожні кухлі зазвичай виготовляються з нержавіючої сталі, пластику або скла. Чашки з нержавіючої сталі міцні та легко миються, але можуть бути важкими. Пластикові - легкі та недорогі, але можуть не так добре утримувати тепло. Скляні чашки тендітні і можуть не підійти для подорожей.

 

Інноваційні технології від Contigo

У продукції бренду Contigo використовується ряд інноваційних технологій. Тут ми опишемо найцікавіші з них:

  • Autoseal — це технологія, яка використовується у клапанах термокружок і пляшок для пиття , яка гарантує герметичність клапана. У технології autoseal, взявши чашку, ми кладемо руку на кнопку, яка відкриває клапан. Коли чашку опускають, клапан знову закривається. 

  • Autoclose — це технологія автоматичного закриття клапана в чашках і пляшках з водою, з яких ми п'ємо через трубочку. Помістивши соломинку в таку чашку або пляшку з водою, клапан відкривається, але як тільки ми витягуємо соломинку , він закривається. 

  • Cleanability — це технологія, заснована на вірі в те, що кожен елемент чашки, пляшки або посуду Contigo повинен легко і ретельно очищаться. В більшості термокружок ковпачки з клапанами сконструйовані таким чином, що вони мають поверхні, до яких неможливо дістатися. Чашки Contigo, як і інші товари цього бренду, виготовлені за технологією Cleanability, не мають таких недоступних зон.