Сучасні технології: чи важко вибрати Iphone?

васильков 5 |
28-07-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Техніка виробника Apple затребувана у всьому світі. Кожен не проти мати смартфон, але потрібно розуміти, як його вибрати? У продажу можна знайти як нові, так і б/в моделі. У питаннях купівлі гаджетів краще не заощаджувати, оскільки новий пристрій – гарантія продуктивності. Перш, ніж купити айфон, потрібно розібратися, як його вибрати серед великого розмаїття моделей.

На що впливає розмір діагоналі?

Якщо вибирати серед крайніх моделей смартфонів, то вони представлені у великій кількості. Окрім базової версії, виробник випускає моделі Mini, Plus, Pro та Pro Max, які відрізняються за розмірами. Майже всі користувачі вибирають телефони з великим екраном. Наприклад, 12 модель стала новинкою в питанні міні розміру. Компактна модель має екран 5,4 дюйми. Для тих, кому потрібна середня модель, можна вибрати гаджет серії 13 або 14, з екранами в 6,1 дюйм. Великий смартфон, екран якого дасть можливість комфортно грати в ігри та дивитися кіно – це модель iPhone 13 Pro Max, 14 Plus, з розміром дисплея 6,7 дюймів.

Чи важлива автономність?

Автономність смартфона залежатиме від завдань, які ви виконуєте, але це не вплине на вибір гаджета. За багато років жоден виробник гаджетів не зміг зробити прориву. Усі поліпшення, створені задля збільшення енергоефективності, знецінюються з боку автономності. Класичного використання гаджета вистачить на день, але якщо ви активно користуєтеся ним, то потрібно буде зробити підзарядку.

Новинки у функціях

Незважаючи на те, що компанія щороку випускає новинки, їх можливостей вистачає лише на найближчі кілька років. Але виробник намагається реалізовувати всі нововведення, наприклад Apple iPhone 14 Pro Max має сканер LiDAR, що дозволяє покращити фокусування камер. Якщо вам подобається знімати відео, ви можете скористатися кінематографічним режимом, який підтримується iPhone 13 і 14.

Колірний дизайн

Забарвлення смартфона має велике значення при покупці. Виробник радує великою різноманітністю, тому проблем із вибором немає. Наприклад, для 13 моделі смартфона створено 5 кольорів: рожевий, синій, чорний, білий та червоний. Переходячи до 14 моделі, кількість кольорів залишилася незмінною, але змінився їх відтінок: чорний, білий, фіолетовий, блакитний та червоний. Залежно від переваг, ви зможете вибрати варіант, що сподобався.

При виборі айфону потрібно враховувати побажання та потреби щодо продуктивності. Деякі купують його, щоб грати в ігри, а інші, щоб вирішувати робочі питання. Лінійка моделей велика, тому кожен зможе підібрати варіант, який відповідає вимогам.