5 порад щодо вибору сету суші на вечерю

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Плануєте сімейну вечерю або хочете влаштувати посиденьки невеликою компанією? Щоб не витрачати час на готування, найкращим рішенням буде замовити сет суші. Вони відрізняються не тільки наповненням, а й кількістю ролів - це дає змогу підібрати набір, що відповідатиме всім смаковим уподобанням. Для початку потрібно тільки перейти в меню WeSushi https://kyiv.wesushi.com.ua/ і вибрати оптимальний сет. 

Критерії вибору сету суші

Вибираючи набір суші та ролів, відштовхуватися важливо від безлічі критеріїв: 

  • на скількох людей розрахований сет;
  • які роли представлені в наборі;
  • смаки та інгредієнти ролів і суші;
  • вподобання гостей.

Якщо, дивлячись на меню ресторану ВіСуші, очі розбігаються і складно зупинитися лише на одному сеті, пропонуємо дотримуватися кількох порад. 

Орієнтуйтеся на обсяг сету

Ви плануєте сімейну вечерю удвох або з дітьми? Крім сім'ї, на вечері будуть близькі друзі або родичі? Від кількості гостей залежить і об'єм сету, оскільки кожен має залишитися ситим. Якщо заплановані посиденьки тільки удвох, набору з 2-3 ролів буде достатньо для вечері. Якщо гостей більше, то краще зупинити свій вибір на сеті з 5-6 ролів або ще більше. 

Враховуйте смакові переваги

Основу кожного сету складають роли та суші з варіативним наповненням. Як головний інгредієнт можуть використовуватися: 

  • лосось;
  • тунець;
  • вугор;
  • креветка;
  • крабовий мікс;
  • овочі.

Окремо варто відзначити доповнення у вигляді соусу. Крім класичного соєвого, роли ідеально поєднуються з теріякі й унагі соусами - завдяки цьому їхній смак стає більш насиченим. Тому смакові переваги відіграють важливу роль при виборі сету. 

Не бійтеся експериментів

Навіть якщо Ви справжній шанувальник звичної «Філадельфії» або «Каліфорнії», у меню WeSushi вдасться підібрати оригінальні варіації ролів і сетів. Не бійтеся спробувати щось нове. Це зачіпає як різновиди суші, так і їхнє наповнення. Це чудова можливість відкрити для себе нові смаки. 

У пріоритеті різноманітність смаків

Розглядаючи сет суші для вечері, краще зробити вибір на користь набору з ролами різного типу. Наприклад, де холодні класичні роли поєднуються із запеченими або футомакі. Це дасть можливість спробувати щось нове та урізноманітнити смак. Обираючи такий набір, також простіше задовольнити запити кожного, хто буде присутній під час сімейної вечері. 

Оцініть свої можливості

При виборі сету, потрібно заздалегідь визначити, чи вдасться вам з'їсти його на вечерю. Після приготування роли зберігають свої смакові якості всього 4-5 годин, а далі їхній смак із кожною годиною погіршується. Зберігати залишки сету в холодильнику суворо не рекомендується. Тому краще замовити невеликий або середній набір, але насолодитися кожним його шматочком. 

Сет суші - це ідеальний варіант для вечері. Не потрібно витрачати час на готування або заморочуватися зі складанням меню. Вибирайте сет із запропонованих WeSushi та оформіть замовлення на вигідних умовах із безкоштовною доставкою кур'єром.