Портативна станція – розкіш чи нагальна потреба?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Ближче до зими попит на екофлоу збільшиться, бо попереду сезон зі зменшеним світовим днем та зниженням температури. 

Де знайти зарядні станції не за всі гроші світу

Зарядні станції й до сьогодні не були дешевими, тому прогнозоване додаткове навантаження на кишеню настрою нікому не підвищує. Якщо купити станцію екофлоу у Європі чи навіть у США, то буде дешевше. 

Як купити EcoFlow з США та на яких умовах виконується послуга доставки екофлоу у Київ, Львів, Запоріжжя? Якщо доставка замовлення буде виконана Meest Shopping, вам вдасться непогано зекономити. До того ж можете слідкувати, як куплена портативна електростанція буде прямувати до вас.

Для цього сервіс пропонує реєстрацію на сайті, що не займе багато часу. Завдяки цьому ви:

  • станете власником ID-номера;
  • ознайомитеся з переліком складів, куди доставляються куплені за кордоном товари для руху далі. 

ID-номер знадобиться під час оформлення придбання у закордонному магазині. Крім того, необхідно вказати адресу та номер міжнародного складу, куди буде надіслано товар. Далі Meest Shopping швидко доставить товар в Україну, а потім посилку буде перенаправлено внутрішнім поштовим оператором до адресата. 

Купуючи станцію, враховуйте навантаження

Коли буде вільний час, відвідайте обраний закордонний інтернет-магазин, що пропонує зарядні станції, порівняйте ціни та характеристики. В магазинах яких країн поширений цей бренд?

  • Італія.
  • Франція.
  • Німеччина.
  • Чехія.
  • Англія.
  • США.

Не забудьте врахувати, що можна замовити екофлоу для квартири не таку потужну, як для дому. Але лише у тому випадку, що навантаження на прилад буде відносно невеликим. Бо під час довготривалого вимкнення світла в межах міста нестача електрики іноді відчувається навіть болючіше, ніж у заміському домі. 

Як екофлоу купити та зекономити?

Сучасні зарядні станції спроможні відновлювати запас батареї за рахунок сонця, що дуже зручно. Одеса, Дніпро, Харків, як і багато інших наших міст, дефіциту сонця не відчувають протягом року. Недарма частина нашого прапору саме жовтогарячого кольору. Тому сонячна панель у українському домогосподарстві зайвою точно не буде. Якщо ви ще не маєте таку, то додайте її у замовлення, коли вирішите замовити ecoflow. Це, можливо, надасть вам бонуси для знижки, точно забезпечить незалежність від наявності струму у мережі. Про додаткові можливості зекономити є на сайті сервісу.