Шкарпетки від New Balance — комфорт у кожному кроці

васильков 439 |
6-11-2020 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Шкарпетки від New Balance — це не тільки якісна і довговічна продукція, але і унікальні технології для забезпечення комфорту навіть під час інтенсивних тренувань.

Шкарпетки від New Balance — комфорт, забезпечений технологіями.

Бренд, визнаний світом, як один з найпрогресивніших виробників спортивного взуття та одягу ще з початку минулого століття займається розробкою високотехнологічних виробів для спортсменів та прихильників активного способу життя. Першими його кроками були коректуючі пристрої та бігове взуття, але сьогодні компанія значно розширила свій ассортимент, запропонувавши великий вибір одягу та аксесуарів для тренувань, та на кожен день. Навіть такий простий але незамінний атрибут у гардеробі кожної людини, як шкарпетки New Balance виконує з особливою увагою до кожної деталі.

В залежності від покладених завдань такі вироби можуть бути виготовлені зі спеціальних матеріалів з поєднанням натуральної бавовни та поліестеру, поліефірної тканини та інших елементів, які забезпечують комфортне використання навіть у екстремальних умовах. Умовно асортимент можна розділити на декілька категорій.

Сліди та короткі моделі вироблені зазвичай для комфортних тренувань у залі, або на теплу погоду. Вони витримують спеціальний форм фактор та забезпечують вентиляцію навіть для самих закритих частин стопи. Середні стануть у пригоді як для приміщень, так і на вулиці, крім того NB випускає шкарпетки для різних сезонів з утепленням та більш щільною фактурою тканини.

Бренд завжди привертає багато уваги саме завдяки унікальним технологіям. В даній категорії можна зазначити NB DRY — підтримання сухості та комфортного мікроклімату а також NB FRESH — спеціальна антибактеріальна обробка матеріалу для запобігання появи неприємного запаху. Крім того фірмові вироби мають полегшену конструкцію, та використовують спеціально спроектовану дугу для щільного прилягання та підтримки. Вентиляція забезпечується використанням стончених сітчастих елементів, оптимально розташованих по всій площині стопи.

У New Balance потурбувались, щоб навіть незначні деталі не відволікали вас — навіть резинки виробляються із м'яких матеріалів щоб забезпечити надійну фіксацію, не викликаючі відчуття дискомфорту. Зараз бренд є офіційним партнером національного футбольного клубу Динамо, це означає, що ви також можете придбати атрибути спортивної форми улюбленої команди — ігрові гетри. Придбати оригінальні вироби бренду з гарантією якості ми рекомендуємо у офіційному інтернет-магазині.

Встигніть потрапити на фінальні сезонні розпродажі із значними знижками. Остерігайтесь підробок, обирайте лише перевіреного продавця — через популярність бренду він нерідко є предметом цікавості серед виробників неякісних реплік.