Дитячі кросівки — якому бренду надати перевагу?

васильков 362 |
4-03-2021 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Дитячі кросівки від New Balance — найкращий вибір для батьків 


Дитячий одяг — це постійний головний біль батьків, адже діти так швидко ростуть. Якщо казати про взуття, то це взагалі жах, адже розмір змінюється з шаленими темпами. Проте це не привід відмовити своїй дитині у якісному так комфортному гардеробі. І для виробників це також дуже складна та відповідальна тема. Дитині не поясниш, що в калюжі краще не стрибати, а бігати можна лише певним чином, тому при конструюванні взуття необхідно врахувати безліч дрібниць, які потім захистять дитя від власнихнеобачливих рухів. Найкращим вибором і по вартості, і по якості ми вважаємо New Balance. Ця компанія за більш ніж сторічну історію зарекомендувала себе, як високоякісний виробник, який дбайливо ставиться до кожної дрібниці. Крім того у його розпорядженні маються уникальні технологічні патенти, які широко використовуються у продукції для підвищення її функціональності, практичності та комфорту.

Дитячі кросівки від NB представлені у великому асортименті як за розмірами, та к і за призначенням. Для малюків краще обирати 574-ту модель. Вона використовує якісні матеріали і сірківку для оптимальної вентиляції, а також фіксується міцною липучкою. Набагато безпечніше, якщо порівнювати із традиційними шнурками, адже вона не може раптово розв’язатися. Також внутрішня устілка виготовляється анатомічно для правильного положення стопи та інтуїтивно вірної ходи. Внутрішній шар підошви виготовлено зі спеціального піноматеріалу EVA - який зберігає форму, забезпечує відмінну амортизацію, знижує навантаження на суглоби попереджуючи їх травмування. Для дошкільнят та школярів New Balance підготував широкий вибір моделей на будь який випадок.


Фанатам футболу обов’язково треба мати спеціальні бутси, і в асортименті присутня амуніція як для штучних та натуральних покриттів, так і для футзалу. На зимовий період обирайте чоботи NB 800, які мають стійкий захист від вологи, а також чіпкий протектор. Для повсякденного використання гарно підійде классика — 574-серія, або 680-ті з більш агресивним спортивним профілем. Останньою новинкою в цьому році стала модель 327. Вона відрізняється від інших кросівок  цікавим дизайном, що вмістив у себе стильові елементи 70-х та сучасну естетику і технології. Придбати фірмову продукцію з гарантією якості можна у офіційному інтернет-магазині, який ви без труднощів знайдете, скориставшись пошуковою системою. Усі товари можна придбати онлайн з доставкою в будь-який регіон України.