Вікна зі шпросами – найкращий варіант декору

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Кожна господиня зазвичай мріє про оновлення інтер'єру або екстер'єру у власному заміському будинку. Кращий варіант для цього – почати з вікон, встановивши шпроси. Це декоративні елементи вікон, які є розділовими планками. Вони закріплюються всередині склопакета чи на його поверхні. Завдяки такому оформленню вікна зі шпросами нагадують вітраж.

Для виготовлення шпросів  можуть використовувати алюміній або синтетичні матеріали. Не менш популярним варіантом є дерев'яні моделі. Декоративні елементи в вигляді шпросів ідеально підходять для вінтажного стилю екстер'єру, часто використовуються для оформлення старих будівель, що мають історичну цінність.

Види шпросів

У компанії Viknaroff можна замовити кілька видів шпросів – конструктивні чи декоративні. Перші є частиною віконної конструкції, вікно розділяється на кілька елементів, в які вставляються шибки. Другі є своєрідними накладками, що не змінюють функціональності вікон. Вони встановлюються після монтажу склопакета та є чудовим доповненням зовнішнього вигляду.

Є кілька типів шпросів (їх можна розділити за видом та способом встановлення):

  1. Віденські. Мають спеціальну рамку, яка розміщується всередині вікна. Здається, що вікно розділене на кілька елементів.
  2. Міжскляні. Прикріплюються до дистанційної рамки, монтуються усередину склопакета.
  3. Накладні. Установка – на зовнішню частину вікна.
  4. Венеціанські. Виконують декоративну функцію, можуть встановлюватись на скло з двох або однієї сторони.

У каталозі сайту представлено безліч моделей у різних відтінках, що стануть ідеальним доповненням стилю вашого будинку.

Переваги декору

Завдяки шпросам віконна конструкція отримує додаткову жорсткість, стає надійнішою. Декоративні елементи стають більш зносостійкими, чудово витримують різкі перепади температури та високий рівень вологості. Вікна набувають неймовірного вигляду, а будинок можна порівняти зі справжнім замком.

Склопакет не потребує особливого догляду – досить періодично протирати поверхню від пилу та інших забруднень. Шпроси не втрачатимуть зовнішнього вигляду, вони зберігають привабливість протягом багатьох років. Поспішайте підібрати найкращий варіант для оновлення ваших вікон та замовити його на нашому сайті! У разі виникнення питань ви завжди можете звернутися до наших консультантів., які допоможуть вибрати найкращий варіант.