Перший візит до стоматолога: що варто знати

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Стоматологи розуміють свою велику відповідальність, оскільки перше відвідування зубного лікаря залишає враження на все життя. Тому дитячий стоматолог з центру Oxford Medical зробить все для того, щоби ваша дитина не боялась і відчувала себе комфортно. Для цього приділяється багато уваги й турботи до кожного маленького пацієнта.


Які послуги надає стоматологія?

Відвідування дитячого стоматолога рекомендується з появи перших молочних зубів. Клініка надає весь комплекс стоматологічних послуг: від звичайного догляду до реставрації та видалення. При цьому завжди враховуються як фізіологічні, так і психологічні особливості лікування зубів у дітей.

Найчастіше в заклади звертаються із такими скаргами, як карієс, наліт, травми, пульпіт, демінералізація емалі молочних і постійних зубів.

Лікарі завжди нададуть допомогу наступним проблемам:

  • корекція прикусу;

  • видалення молочних зубів;

  • видалення нальоту;

  • зубна реставрація;

  • лікування каналів при пульпіті та періодонтиті;

  • ремінералізація емалі молочних і постійних зубів.

Ранній візит до клініки допоможе малюкові попередити страх лікування зубів. Беручи до уваги те, що стоматолог є одним із перших лікарів, з яким знайомиться дитина, піклування про стан її зубів – це неоціненний внесок в її майбутнє здоров’я. Лікарі не тільки пролікують зуби, але й нададуть рекомендації щодо профілактики виникнення карієсу.

Поради батькам щодо відвідування дитячого стоматолога

З дитиною має розмовляти той член сім’ї, який сам не боїться відвідування лікаря і не відчуває страху. Оскільки дитина є дуже чуттєвою й одразу відчуває страх і розгубленість близької людини, вона сама може почати боятися.

Доцільно розказати дитині, що візит до лікаря – це цікава і повсякденна подія, як, наприклад, знайомство з друзями. Краще називати медичний персонал по іменах і пояснити малюкові, що стоматолог хоче подивитися на красиві зубки.

Перед візитом стоматологічної клініки малюк має себе добре почувати, мати гарний настрій і бути виспаним. Прийдіть з дитиною на декілька хвилин раніше й ознайомте її з обстановкою в закладі, а зайшовши в кабінет, віддайте лікарю «кермо правління».