Куди інвестувати під час війни?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Через повномасштабне вторгнення, нестабільність політичної та економічної ситуації багато українців шукають вигідні програми для інвестування. Мати стабільний дохід у нинішніх умовах важливо, адже в будь-який момент можна втратити роботу, заощадження або навіть власне житло. Правильним рішенням стануть інвестиції в нерухомість.

В інтернеті дуже багато пропозицій, куди саме вкласти гроші, і майже усі активно й голосно рекламують. Наприклад, дуже багато сайтів пропонують вкладати у крипту, проте цей варіант не можна назвати надійним, якщо ви на цьому не розумієтесь. Крім того, потрібно витратити власний час і розібратись у процесі. Не кожен готовий довго переглядати різноманітні інтернет-ресурси й ризикувати заради невизначених перспектив.

Нерухомість як привабливий об’єкт для інвестицій

Житлові квартири або будинки, комерційні побудови, офіси завжди мають попит. Для будь-якої людини важливо мати власний прихисток і надати його в майбутньому дітям, онукам тощо. Краща інвестиційна компанія в Києві DOVGIY FAMILY OFFICE пропонує зробити правильний вибір і створює найзручніші умови для співробітництва.

Головна мета діяльності організації – сприяти розвитку майбутніх поколінь та зберегти українську культурну спадщину. Фахівці займаються операційним управлінням нерухомістю, ревіталізацією, а також допомагають вкладати кошти у дійсно перспективні об’єкти. В Україні не складно придбати нерухомість, тим більше на ринку багато цікавих пропозицій для охочих отримати максимальну вигоду в майбутньому.

DOVGIY FAMILY OFFICE пропонує вкладати гроші лише в ту нерухомість, яка дійсно має потенціал. Оскільки пропозицій дуже багато, завжди можна знайти ту, яка максимально відповідатиме інтересам і побажанням вкладника. Об’єкти відрізняються не лише за характеристиками, а й цінами, серед них точно знайдуться ті, які підходять для потенційного інвестора.

Чому вигідно вкладати гроші в нерухомість

Коли виникають сумніви, чи варто цікавитися саме таким напрямком, та чи не означатиме він втрату усіх коштів у майбутньому, варто оцінити, настільки актуальною зараз є наявність власного житла. Через бойові дії в країні це особливо важливо, тому придбання ще однієї квартири або будинку ніколи не буде зайвим. Є всього три, але дуже вагомих аргументи:

  • відсутність ризиків – коливання цін якщо й буває, то рідко. Зазвичай об’єкти з часом дорожчають, а якщо й дешевшають, то ненадовго;
  • стабільний пасивний дохід – наприклад, від здачі нерухомості в оренду;
  • можливість розпоряджатися житлом на власний розсуд.

В майбутньому квартиру або офіс можна продати за більшою ціною, ніж її придбали. Таким чином вийде отримати в кілька разів більше за суму, яка була інвестована на початку.