Комутатори Cisco

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Мережеві комутатори (свитчи) бренду Циско - одне з найбільш інноваційних рішень в світі IT-інфраструктури. Компанія-виробник Cisco вперше заявила про себе в 1984 році, а до цього часу вона поповнила список наймасштабніших корпорацій, що займаються розробкою мережевого обладнання. Асортимент продукції даного виробника включає безліч різноманітних серій світчей. Комутатори Cisco знаходять своє застосування як в різних галузях промисловості, так і при створенні невеликих локальних мереж для домашнього використання.

Можливості та особливості світчей Cisco

Промислові (індустріальні) коммутаторы Cisco представляють підвищений інтерес для великих виробничих підрозділів, так як вони мають підвищену проникну здатність. Прилади здатні комфортно організовувати високопродуктивні локальні мережі на підприємствах.

Швидкість трансляції даних у цих пристроїв може варіювати в межах 100 Мбіт / с - 10 Гбіт / С. До того ж, всі моделі світчей Циско обладнані різною кількістю портів: від 4 до 48. Окремі екземпляри мають SFP-Uplink порти, розраховані на приєднання оптичних кабелів. Більшість комутаторів розглянутого бренду можуть встановлюватися в стійку, що дає можливість економії площі робочого помещенія.В деякі серії включені пристрої з стекирования. Це дозволяє сформувати мережу з більш широкими можливостями.

Вибору користувачів виробник Cisco пропонує безліч світчей з PoE-портом, бюджет якого коливається від 35 до 1500 Вт. Такі комутатори не тільки служать центральним вузлом для побудови локальної мережі, але і дозволяють підключати додаткове обладнання, таке як IP-камери для відеоспостереження.

До уваги покупців представлені свитчи Cisco керованого типу, некерованого і настроюється (Smart-комутатори).

Переваги мережевної продукції Циско

Широкий вибір комутаторів Cisco в Україні представлений в інтернет-магазині Comtrade. Тут ви отримаєте професійну консультацію IT-фахівців і гарантійні документи на товар від виробника.

Ціна цих пристроїв в середньому трохи перевищує таку у аналогів, вироблених іншими фірмами. Однак вона цілком виправдана завдяки ряду незаперечних переваг мережевих продуктів Cisco:

  • забезпечення легко масштабованих мереж;
  • простота налаштувань;
  • безпека бізнес-процесів;
  • автоматичні оновлення;
  • повна автономність роботи;
  • можливість мережевого моніторингу;
  • високі пропускні спроможності;
  • довгий термін безвідмовної експлуатації.

Можливість вибору налаштувань дозволяє здійснювати гнучке регулювання роботи девайсів. Вони можуть функціонувати в традиційному режимі, а також в режимі хмари або матричного управління. Мережеві комутатори, випущені під брендом Cisco - зразок ідеального співвідношення ціни і якості. Устаткування цього виробника сьогодні займає одну з лідируючих позицій по продажу.