Тайський масаж стоп: у чому полягає користь?

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Майстри, які вивчають тайський масаж, стверджують, що стопи є "енергетичними воротами" людського тіла і ними проходить важливий потік життєвих сил. Саме у стопах знаходяться рецептори, що впливають на функціонал внутрішніх систем. І щоб ваша центральна нервова система правильно функціонувала — необхідно відвідувати тайський масаж стоп у Києві.

Користь фут-масажу

Масаж стоп, виконаний справжнім професіоналом, позитивно впливає не лише на фізичний стан, а й на емоційний. Багато салонів не просто розминають ваші ноги, щоб розігнати кров. Масаж стоп роблять для реабілітації після хвороби, як терапію та для оздоровлення всього тіла.


Особливістю масажу ніг є насамперед безпечне розслаблення всього тіла. Саме тому у багатьох спа-салонах саме із цієї частини тіла розпочинається сеанс масажу. Але якщо в інших видах масажу ногам приділяється поверхнева увага, то під час повноцінного масажу стоп майстер повноцінно впливає на необхідні акупунктурні точки ніг, щоб досягти бажаного ефекту від тайського масажу стоп.

Процедура корисна тим, у кого артроз, плоскостопість, вальгусна деформація стопи, перші ознаки атеросклерозу та варикозу. Крім очевидних проблем із ногами, розминаючи рефлекторні точки на стопі, ви отримаєте оздоровчий вплив на все тіло:

- знизиться тривожність;

- розслабитися все тіло;

- ПМС проходитиме легше;

- нормалізується сон;

- підвищиться стресостійкість;

- зникне хронічна втома;

- позбавтеся болю в ногах.

Категорія людей, яким варто спробувати масаж стоп

Користь тайського фут масажу не піддається сумнівам, але є люди, яким однозначно потрібно звернути за допомогою до масажиста, щоб пройти курс масажу ніг.

- Спортсмени, яким процедура необхідна з профілактичною метою від різноманітних вивихів, а також, щоб відпочити після складного тренування або перед змаганнями.

- Чоловіки та жінки, які страждають від повноти. Для такої категорії дуже важливо спостерігати за своїми ногами, адже вони сильно навантажуються через зайву вагу.

- Люди старшого віку, які зможуть запобігти ранньому розвитку хвороб, пов'язаних із віковими змінами.

- Фут масаж стане відмінною частиною в оздоровчій терапії для тих, хто страждає від серцево-судинних захворювань і тих, хто має проблеми з диханням.

- Люди, які працюють на роботі, пов'язані з щоденними фізичними навантаженнями.

Куди звернутися до Києва?

Якщо ви дізналися себе в попередніх рядках — це знак, що слід звернутися за допомогою до професіоналів салону "Lakshmi". Вони не просто створять чудову атмосферу, але й допоможуть позбавитися проблем з ногами та супутніми хворобами.

Крім тайського масажу ніг, ви зможете відвідати процедури догляду за тілом та обличчям, а також справжній турецький хамам в Києві. Не потрібно байдуже ставитися до свого здоров'я, адже життя одне і найкраще прожити його здоровим та щасливим.