Квартирний переїзд може бути простим та зручним

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Переїзд однаково хвилюючий для власника 4-5-кімнатної квартири та невеликої малосімейки. У першому випадку переживають за елітні меблі, антикваріат, а в другому – за скромний інтер'єр, який обов'язково знадобиться  на новому місці проживання. Треба розрахувати, скільки коробок купити для переїзду, як правильно укласти речі, чим захистити тендітні та дорогі предмети.

Боятися і вкотре хвилюватися не потрібно, якщо ви підписали договір про надання послуги квартирного переїзду. Там зазначено, що за безпеку та відсутність пошкоджень вантажу несе відповідальність транспортна компанія. 

В ній працюють фахівці, які вміють обережно завантажити та вивантажити майно, а також занести його на потрібний поверх, якщо немає ліфта чи він не працює. Прикладом стає цей столичний перевізник – https://inka-trans.ua/.

Чим вигідний переїзд із вантажниками

1. Підготовлена ​​автівка, після транспортування в якій на меблях не залишиться подряпин.

2. Перенесення меблів методом перехоплення рук ─ це непрофесійно. Вантажники застосовують такелажні ремені, за допомогою яких утримують нерозбірну шафу, піаніно від падіння та удару об сходинки. А при винесенні з квартири  фахівці не зачеплять важкою річчю кути та укоси навколо вхідних дверей.

3. Швидко завантажити автомобіль, щоб перевезти речі, зможуть лише ті, хто займається професійно. Вони з першого разу компактно розставлять чуже майно. Не забудуть важкі предмети розмістити внизу, а ті, що вимагають дбайливого відношення, покласти на верхній ярус.

4. Немає інструмента, щоб розкрутити та зібрати корпусні елементи гарнітури? Повідомте про це оператора – і вантажники приїдуть з усім необхідним.

5. Коли відсутнє бажання шукати, де купити для переїзду коробки, це завдання можна доручити співробітникам транспортної компанії. Вони привезуть все необхідне для пакування і за бажанням клієнта самостійно скомпонують все для завантаження.

З чого складається вартість послуги

- Визначення ступеня складності переїзду, куди входить кількість речей, наявність нерозбірних меблів, негабаритів, необхідність переносити майно без ліфта.

- Дальність маршруту. Хтось переїжджає до іншого району, а комусь потрібна дислокація до іншого міста.

- Ступінь підготовки майна до навантаження/розвантаження. Упаковка проводиться самостійно або доручається вантажникам.

- Загальний обсяг речей, під який підбирається відповідний автомобіль. Переїзд з вантажниками унеможливлює виключає потребу в запрошенні родичів, сусідів, друзів, які здатні випадково пошкодити чуже майно.

- Час надання послуги та маршрут пересування.

- Доставка пакувальних матеріалів.

- Розбирання та збирання меблів з розстановкою у приміщенні відповідно до схеми, наданої клієнтом.

Переїзд ... Скільки нервів можна зберегти, якщо спочатку все робити правильно!