Користь від покупки гіроскутера

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Гіроскутер — це свого роду транспортний засіб, але для невеликих відстаней та нетермінових поїздок. Бо девайс розвиває швидкість приблизно 20 км/год та має запас ходу до 35 км, залежно від моделі. Працює платформа на колесах завдяки електродвигунам та гіроскопічним датчикам. Заряджається від електромережі. Часто її купують для розваг та «прогулянок на колесах». Використовують також для зручного переміщення в межах населеного пункту на роботу чи заняття. Проте користь від такого девайса значно більша, ніж здається на перший погляд. Розкажемо про це докладніше. 

Фізична форма під контролем

Активне проведення часу корисне для здоров’я — це аксіома, яка давно не потребує доведення. Попри те, що під час катання райдер фактично стоїть на місці, гіроскутери дуже добре тренують м’язи та позитивно впливають на вестибулярний апарат. Які м’язові групи працюють:

  • стегон, сідниць та гомілок — ноги перебувають у статичному стані, але в напрузі;
  • спини — це допомагає виправити поставу та вирівнює хребет;
  • живота — катання на гіроскутері за впливом на косі м’язи рівноцінне вправі «планка». 

Отже, пересуваючись на платформі, ви підтримуєте себе у формі та відчуваєте справді гарні емоції. Це своєрідна альтернатива фітнесу, але на свіжому повітрі, без зайвих витрат на абонементи та без порушення звичних планів. 

Гіроскутер вчить відчувати тіло, балансувати та тримати рівновагу. Це також допомагає впоратися з проблемою «захитування» в транспорті чи на гойдалках. Девайс тренує вестибулярний апарат, тому така покупка в магазині Алло — вигідне капіталовкладення в здоров’я та гарне самопочуття. Зрештою, прогулянка на двоколісній платформі стане гарною звичкою, яка навчить частіше бувати на свіжому повітрі та більше рухатися.

Розвага та економія: 2 в 1 

Ще один аргумент на користь рішення придбати гіроскутер — на ньому можна подолати більші відстані, ніж пішки, водночас побачити цікаві місця та гарно провести час із друзями. Тому девайс однозначно стимулює побороти лінь і змінити пасивний відпочинок на активний. 

А ще гіроскутери помітно економлять час. Дістатися на заняття з малювання чи встигнути на роботу без стояння в заторах, якщо це не дуже далеко від дому, тепер простіше. На гіроскутері зручно добиратися до школи чи брати його із собою в подорож. Не потрібно хвилюватися щодо вартості палива — транспорт заряджається від розетки й залежно від місткості акумулятора їде до 35 кілометрів без додаткової енергії. 

Зрештою, гіроскутер — це класний трендовий подарунок. Його оцінить примхливий підліток чи сучасна дитина, яка полюбляє вивчати нове та йти в ногу із часом. Платформу на колесах можна презентувати дорослому й започаткувати гарну традицію спільного катання у вихідні. Головне — вибрати транспорт відповідно до віку та ваги, оцінити найважливіші характеристики та відчути всі переваги руху на гіроскутері на власному досвіді.