Кулінарні насолоди Іспанії: тапас, паеля і дегустація вина

васильков 100 |
18-09-2023 |
новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Іспанія, відома своєю багатою культурою та історією, також є гастрономічним раєм, який радує гурманів протягом багатьох років. Ця країна пропонує гастрономічну подорож, яка не може бути менш вражаючою, від популярних тапас до легендарної паельї та чудового вина. Вирушаючи у таку поїздку треба добре підготуватися та зробити всі необхідні документи. Тому що медична страховка для Іспанії - це необхідний засіб для гарантованої медичної допомоги та безпеки під час вашого перебування в інщій країні

Місця для дегустації іспанського вина та сировини

Іспанське вино: Іспанія є одним з найбільших світових виробників вина, і її вина добре відомі в усьому світі. Ріоха, Рібера-дель-Дуеро та Пріорат створюють чудові червоні вина, в той час як Ріас Байшас відомий своїми хрусткими білими винами. Відвідайте місцеві бодеги (виноробні) на дегустації, щоб дізнатися про різноманітність смаків іспанського вина.

Сировина: Сенсорні насолоди можна знайти на іспанських ринках, таких як Ла Бокерія в Барселоні та Меркадо-де-Сан-Мігель у Мадриді. Тут ви можете скуштувати різноманітні свіжі місцеві делікатеси, такі як іберійська шинка та ремісничі сири, а також оливки та спеції. На багатьох ринках також є кіоски, де ви можете скуштувати ці продукти в їхньому природному вигляді.

Гастрономічні фестивалі та кулінарні заходи в Іспанії

Іспанія любить святкувати свою кулінарну спадщину, проводячи різноманітні фестивалі та кулінарні заходи.

La Tomatina: Фестиваль метання помідорів, що проводиться в Буолі, Валенсія, - це веселе і хаотичне святкування, яке приваблює людей з усього світу. Це новий підхід до вшанування улюбленого помідора.

San Sebastian Gastronomika: Ця відома кулінарна конвенція в Сан-Себастьяні приваблює видатних шеф-кухарів з усього світу. Це центр кулінарних досліджень та інновацій.

У місцевих кафе подають іспанські десерти та каву

солодощі: Іспанські солодощі - чудовий спосіб завершити будь-яку трапезу. Спробуйте чуррос, просочений густим гарячим шоколадом, або флан - вершковий делікатес. Тарта де Сантьяго, товстий мигдальний пиріг, - ще один популярний десерт.

Кава в місцевих кав'ярнях: Кавова культура в Іспанії жива і процвітає, а кав'ярні (відомі як "кафетерії") продають широкий асортимент сортів кави. Щоб завершити свою гастрономічну пригоду, оберіть café solo (еспресо), café con leche (кава з молоком) або carajillo (кава з додаванням бренді).

Кулінарні курси для туристів в Іспанії

Багато міст пропонують кулінарні курси для мандрівників, які бажають підняти своє захоплення іспанською кухнею на новий рівень. Навчіться готувати класичні страви іспанської кухні та привезіть смаки Іспанії додому.

Зрештою, кулінарна спадщина Іспанії настільки ж різноманітна, як і її ландшафти та звичаї.