Все про сучасність у інтер'єрі

новини Васильків [/xfgiven_gallery]

Поділитися сторінкою Поділитися в Facebook Поділитися в Telegram Поділитися в Whatsapp Поділитися в Viber

Сьогоднішній тренд в інтер'єрі — коннект з природою. Така тенденція проглядається на модних виставках, ось уже кілька сезонів. Причому не тільки в наявності зелених рослин, а при виборі матеріалів. Діапазон фактур тут різноманітний і великий.

Мармур.
Чорний з золотими прожилками, сірий з характерними розводами, білий з сріблястими вкрапленнями. Цей матеріал застосовується скрізь, замість традиційного підлогового покриття.

Необов'язково використовувати натуральний мармур. На сьогодні існує кераміка і керамограніт, що імітують характерний принт. А використовують його для обробки меблевих фасадів, стільниць, навіть стін.

Дерево.
Для обробки меблів використовують благородний горіх — це тренд 2019 року. Іноді для декорування або розстановки акцентів застосовують чорне дерево, яке виграшно поєднується з латунню.

Метал.
Латунь і мідь — фаворити серед трендів 2019 року. Причому гармонійно поєднуються різні відтінки в одному інтер'єрі.

Новою фішкою виставок став перфорований метал. Сітки дрібної фракції модно використовувати замість звичних перегородок, розділових стелажів, а також в якості меблевої обробки.

Тераццо.
Це вид покриття, який створюють зі шматочків різних природний матеріалів. Він знову повертається, але не тільки в підлоговому покритті, а й для оббивки меблів. Принт, характерний для тераццо, переносять на тканину, щоб використовувати для м'яких диванів, крісел.

М'які меблі.
Все більшої популярності набувають низькі, м'які дивани, звані пінад-2. Це присадкуватий диван, іноді без ніжок, з об'ємними деталями, що нагадують подушки. Так ось, чим нижче м'які меблі, тим краще, плюс, якщо вони трансформується.

Корпусні меблі стають більш невагомими, за рахунок легких конструкцій і додаткового підсвічування.

Дерев'яні рейки.
Вони стали тоншими, а також їх застосовують для оздоблення меблів. Особливо актуально виглядає в фасадах шаф до стелі. У поєднанні з LED-підсвіткою і поличками зі скла — сто відсоткове попадання в тренд.

Скло.
Рифлене, гофроване, зі вставками, кольорове — тренд року. Причому застосовується в якості дверей шаф, меблевої обробки, міжкімнатних дверей.

Як же втілити це в дизайні.

Планування. Першочергове завдання — максимум вільного простору. Чи не складні планування, без нагромадження перегородок — то, що наповнить квартиру простором для творчості.

Всі деталі обстановки варто розміщувати по одній лінії, тобто тут відсутні витіюваті проходи, складні конструкції. Розстановка предметів відповідає принципам мінімалізму. Тобто, між елементами залишається вільний прохід.

Краще використовувати багатофункціональні меблі. Наприклад, м'який ансамбль у вітальні розбирається на модулі, збільшуючи місця відпочинку.

Вбудовані системи для зберігання. Пожертвуйте однією стіною, щоб створити композицію з шаф, ящиків, розсувних систем — це дозволить візуально підняти рівень стелі і вирішити питання зі зберіганням. Такий принцип дозволяє побудувати монолітний пейзаж, а оригінальні фасади доповнять картинку.

Принцип, якого дотримуються — вбудовані системи під стелю. Це візуально підніме висоту стель.

Оздоблення. Сьогоднішній інтер'єр не терпить великої різноманітності оздоблень, матеріалів, відтінків. Вибирайте два-три базових кольори, які повторюються і комбінуються між собою. Наприклад, підлога одним монолітом. Такий прийом об'єднає простір, роблячи його єдиним.

Відмова від багаторівневості. Рівні поверхні вважаються еталоном, тому відмовтеся від складних стельових конструкцій, подіумів, перепадів висоти.

Освітлення. Наповнюйте приміщення великою кількістю і різноманітністю світла, підсвічуйте робочі поверхні, встановлюйте торшери, бра.

  • Основне світло виконує функцію базового освітлення (люстри, точкові світильники);
  • функціональне освітлення діє там, де це необхідно (для читання, роботи, кухонна зона);
  • декоративне освітлення — підсвічування предметів меблі, барної стійки, картини, інше.

Дизайн проект. Щоб грамотно і модно оформити житло, не економте на проекті. Він допоможе втілити вимоги до функціональності, наповнити будинок потрібними речами, створити необхідну атмосферу.

Джерело:https://www.bestujevskie-sady.kharkov.ua/